Μάνος Παπαγιάννης: Η λέξη που έμαθε στον γιο του έκανε έξαλλη την Αγγελική Δαλιάνη (vid)

Μάταια προσπαθεί ο Μάνος Παπαγιάννης να μάθει στον γιο του Νικήτα τη λέξη «Μπαμπάς».

Μάνος Παπαγιάννης: Η λέξη που έμαθε στον γιο του έκανε έξαλλη την Αγγελική Δαλιάνη (vid)

Ό,τι και αν κάνει... ό,τι και αν λέει ο αξιολάτρευτος μικρούλης το μόνο που λέει είναι «μαμά», αυτή όμως δεν είναι η λέξη που έμαθε ο μικρούλης.

Αφού μετά από πολλές προσπάθειες ο ηθοποιός δεν καταφέρνει να μάθει τον γιο του να λέει τη λέξη «μπαμπάς» λέει... «Ρε τον βλάκα»... και ο μικρός σαν παπαγαλάκι που είναι ξεκαρδίζεται στα γέλια λέγοντας «βλάκα».

Ποιος είδε την Αγγελική και δεν την φοβήθηκε... «Νικήτα; Ποιος σου έμαθε τη λέξη αυτή;» φαίνεται να ρωτάει τον γιο της με τον μικρό να της απαντάει... «Ο μπαμπάς!».

«Άστραψε και βρόντηξε» η Αγγελική Δαλιάνη

Το βίντεο όπως καταλαβαίνετε κι εσείς είναι χιουμοριστικό. Όπως έχετε καταλάβει ο Μάνος Παπαγιάννης λατρεύει τις φάρσες και κάνει τη ζωή της οικογένειάς του άνω κάτω με τις ιδέες που έχει.

Σε αυτό το βιντάκι συμμετείχε και η Αγγελική Δαλιάνη που το βλέμμα της μας κάνει να ταυτιζόμαστε όταν και από τους δικούς μας συζύγους «ξεφεύγουν» λέξεις που σαφώς δεν θέλουν αλλά τα παιδιά ακούνε και σαν καλά παπαγαλάκια που είναι αργότερα τα λένε και τα ίδια.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:



Τι μας θύμισε ο Μάνος Παπαγιάννης;

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν είναι ο μόνος μπαμπάς που προσπαθεί να μάθει στον γιο του τη λέξη «Μπαμπάς». Ο Fedez, σύζυγος της Chiara Ferragni ζει το δικό του δράμα τις τελευταίες μέρες καθώς κι εκείνος αν και ζητάει από τον Leo να πει «μπαμπάς» εκείνος λέει «μαμά».

Πρώτη προσπάθεια να πει «μπαμπά»


https://www.instagram.com/p/B_LRctPIK8N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεύτερη προσπάθεια να πει «μπαμπά»


https://www.instagram.com/p/B_hKG_pIthf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved