Μάνος Παπαγιάννης-Αγγελική Δαλιάνη: Η κόρη τους είχε γενέθλια - Φώτο από το πάρτι της (pics)

Μπορεί να έγινε άρση μέτρων, όμως οι συναντήσεις, τα πάρτι και όλες οι μαζώξεις ακόμη απαγορεύονται και κάπως έτσι, ακόμη ένα παιδί διάσημων Ελλήνων ηθοποιών, γιόρτασε τα γενέθλιά του οικογενειακά!

Μάνος Παπαγιάννης-Αγγελική Δαλιάνη: Η κόρη τους είχε γενέθλια - Φώτο από το πάρτι της (pics)

Ο λόγος για τη Λυδία Παπαγιάννη, κόρη του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη, που γιόρταζε και οι γονείς της διοργάνωσαν ένα πριβέ πάρτυ υπερπαραγωγή για να γιορτάσουν τα 11α γενέθλιά της.

Φωτογραφίες δημοσίευσε η Αγγελική Δαλιάνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας όχι μόνο την υπέροχη τούρτα της κόρης της, αλλά και το πόσο όμορφα πέρασα ακόμη και αν ήταν οι τέσσερίς τους.

«Το κορίτσι του ΜΑΗ #Lydia ??? (3-5-2009) 11 χρόνων πια ολόκληρη κοπέλα!!! Τα καλύτερα Καραντινάτα γενέθλια ? Βασίλισσα μου όλες σου ευχές να γίνουν πραγματικότητα!!!», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες και τα σχόλια των θαυμαστών της αλλά και των φίλων της έπεσαν βροχή.

Τις ίδιες φωτογραφίες δημοσίευσε και ο μπαμπάς Μάνος στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: «Σε λένε το κορίτσι του Μάη!!! Χρόνια πολλά Λυδακι μου!!! #lydia #familytime #happpy #happybirthday».

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί, σίγουρα θα σας φτιάξουν την ημέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved