Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της Μάξιμος είχε γενέθλια – Η τούρτα του θα σας αφήσει άφωνους (pics)

Δεν είναι από τις συνηθισμένες παιδικές τούρτες. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της Μάξιμος είχε γενέθλια – Η τούρτα του θα σας αφήσει άφωνους (pics)

Ο μεγάλος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά είχε γενέθλια χθες. Ο Μάξιμος έγινε 7 ετών.

Οι γονείς του μπορεί λόγω των συνθηκών να μην του διοργάνωσαν ένα μεγάλο παιδικό πάρτι, όμως του παρήγγειλαν την τούρτα που ήθελε.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα μέρα που ήταν χθες ευχήθηκε στον γιο της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στέλνοντας τις πιο γλυκιές ευχές.

«Το Μαξιμακι μου έγινε σήμερα 7 χρονών!! 3/5/2013. Η μέρα που άλλαξε η ζωή μας ❤️Ευτυχία που δεν εκφράζεται με λογια.. Υγεία, τύχη και φως αγάπη μου!! Όλα τα καλά στην αγκαλιά σου ? Ήταν τα πιο ωραία κορωνογενεθλια!Του χρόνου με ΟΛΟΥΣ τους αγαπημένους μας παρέα!!!!#coronadays #coronabirthday #happybirthdaymaximaki».

Μάλιστα δεν αρκέστηκε μόνο στις ευχές αλλά δημοσίευσε και φωτογραφίες της τούρτας η οποία θα σας εκπλήξει καθώς είναι μια τούρτα- σκάκι! Όχι και συνηθισμένη επιλογή για ένα παιδί 7 ετών, έτσι δεν είναι;

Ο Μάξιμος όμως φαίνεται ότι λατρεύει το σκάκι και οι γονείς του δεν μπορούσαν παρά να ικανοποιήσουν την επιθυμία του για την τούρτα των γενεθλίων του.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη ανήμερα των γενεθλίων του γιου της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved