Αλεξάνδρα Ούστα: Ποζάρει με τον δύο μηνών γιο της - Δείτε την πρώτη φώτο που ανέβασε μαζί του (pics)

Η ηθοποιός γέννησε πριν από δύο μήνες και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της μαζί με το μωρό της. 

Αλεξάνδρα Ούστα: Ποζάρει με τον δύο μηνών γιο της - Δείτε την πρώτη φώτο που ανέβασε μαζί του (pics)

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 21 Φεβρουαρίου. Η ηθοποιός διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ο,τι αφορά την προσωπική της ζωή και αν και ενεργή στα social media, δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες.

Τον περασμένο Φεβρουάριου μάλιστα που έγινε για πρώτη φορά μαμά, κανείς δεν πήρε είδηση ότι γέννησε μέχρι που το ανακοίνωσε η ίδια αρκετές μέρες μετά στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο μικρός γεννήθηκες νωρίτερα από το αναμενόμενο και όπως δήλωσε και η ίδια:

«Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή».

Στις 05 Μαρτίου, η διάσημη μαμά μοιράστηκε μαζί μας την πρώτη και μοναδική μέχρι χθες φωτογραφία του μωρού της. Μπαμπάς και γιος πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και η ηθοποιός τότε είχε σχολιάσει:

«Ευτυχία…#happiness #babyboy #daddy #myfamily #preciousmoments»

Χθες, η Αλεξάνδρα Ούστα ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία του γιου της, την πρώτη στην οποία ποζάρουν μαζί. Μαμά και γιος γιόρτασαν την Πρωτομαγιά με έναν περίπατο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε χθες και ακόμα περισσότερες, στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved