Τάσος Ιορδανίδης: Φωτογραφίζει την κόρη του στο σαλόνι – Δείτε πώς την αποκαλεί (pics)

Ο γνωστός ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του.

Τάσος Ιορδανίδης: Φωτογραφίζει την κόρη του στο σαλόνι – Δείτε πώς την αποκαλεί (pics)

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η σύζυγός του Θάλεια Ματίκα αποφεύγουν να δημοσιεύουν οικογενειακές φωτογραφίες στα social media .

Οι δυο τους είναι επιτυχημένοι ηθοποιοί και αναγνωρίσιμα πρόσωπα, όμως σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή και την οικογένειά τους επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2009 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δάνο και την Νάγια.

Όπως έχει πει ο Τάσος Ιορδανίδης σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Tv Έθνος το γεγονός ότι είναι ζευγάρι με ηθοποιό «μόνο ευεργετικό μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό, καθώς ξέρουμε τις ανάγκες ο ένας του άλλου, τις εργασιακές και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και, κακά τα ψέματα, έχουμε πάνω-κάτω και τα ίδια ωράρια όταν είμαστε μαζί στο θέατρο. Οπότε είναι μια χαρά τα πράγματα».

Ο ηθοποιός που όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας είχε το χρόνο να είναι με τα παιδιά του, ανέβασε σε Insta story την κόρη του στο σαλόνι και τον ίδιο να την απαθανατίζει χωρίς να τον έχει πάρει είδηση. « Εγώ και το μαϊμουδάκι μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη συγκεκριμένη φωτογραφία όπως και τις ελάχιστες που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα των παιδιών του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved