Ελένη Χατζίδου: Ο λόγος που δίνει καθημερινή μάχη με την κόρη της δεν θα σας ξαφνιάσει (pics)

Οι περισσότερες μαμάδες θα καταλάβουν απόλυτα.

Ελένη Χατζίδου: Ο λόγος που δίνει καθημερινή μάχη με την κόρη της δεν θα σας ξαφνιάσει (pics)

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τι είναι αυτό που τη δυσκολεύει την περίοδο αυτή με την κόρη της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, την οποία θα δούμε μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου στο Just the 2 Of Us, είναι συνεχώς με την μικρή Μελίτα η οποία ξεκίνησε τις στερεές τροφές.

Η περίοδος αυτή δεν είναι εύκολη για όλες τις μαμάδες καθώς συχνά τα μωρά αρνούνται να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις, αντιδρούν, κλαίνε ή δεν ανοίγουν το στόμα τους.

Τη φάση αυτή περνάει και η Ελένη Χατζίδου με την κόρη της η οποία ξεκίνησε τις φρουτόκρεμες και τις κρέμες με κρέας με τα λαχανικά. Όμως δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα. Όπως έγραψε στο Instagram πέφτει…φαγητοχειροβομβίδα.

«Πόσες φορές έχετε δώσει κ εσείς επικές μάχες για να φαει το φαγητό του το νινι σας? Ξεκινήσαμε πριν λίγο καιρό τις φρουτόκρεμες κ τις λαχανοκρεατοκρεμες κ το τι φαγητοχειροβομβιδα πέφτει δε λέγεται? Έχω φάει κρέμα στο μάτι,στα μαλλια κ φυσικα στα ρουχα κ στη μάχη του φαγητού το σκορ είναι πάντα Μαμα-Μελιτα 0-1», ανέφερε η γλυκιά μαμά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία την ώρα που ταΐζει την κόρη της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς και άλλες της Ελένης Χατζίδου με την Μελίτα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved