Κλέλια Πανταζή: Πήγε βόλτα με το μωρό και ανέβασε την πιο απίστευτη φωτογραφία (pics)

Η Κλέλια Πανταζή είναι μία νέα μαμά και απολαμβάνει τους πρώτους μήνες της μητρότητας.

Κλέλια Πανταζή: Πήγε βόλτα με το μωρό και ανέβασε την πιο απίστευτη φωτογραφία (pics)

Στις 08 Δεκεμβρίου 2019, η Κλέλια Πανταζή έγινε για πρώτη φορά μαμά. Ο γιος της είναι μόλις λίγων μηνών και η διάσημη μαμά απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί του, κάτι που αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες πoυ μοιράζεται μαζί μας στο Instagram.

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα τόσο της ίδιας, όσο και του συντρόφου της, Λευτέρη Τσάκαλου, έχουν αλλάξει και πλέον όλοι ακολουθούν το πρόγραμμα του μικρούλη. Τις μέρες της καραντίνας, η διάσημη μανούλα μένει και αυτή στο σπίτι με την οικογένειά της και φροντίζει να περνά ευχάριστες στιγμές με τον γιο της.

Χθες, η Κλέλια Πανταζή ανέβασε μία φωτογραφία από τον περίπατο που πήγε με τον γιο της κοντά στη θάλασσα και μας άφησε άφωνους. Όχι, δεν ήταν το υπέροχο φόντο με το ηλιοβασίλεμα που μας ενθουσίασε, ούτε η θάλασσα. Αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν άλλη από την ίδια τη διάσημη μαμά, η οποία έκανε την πιο εντυπωσιακή πόζα ενώ κρατούσε το καρότσι. Η αθλήτρια έχει χάσει τα περισσότερα από τα κιλά της εγκυμοσύνης και με αυτήν την υπέροχη κίνησή της, αποδεικνύει ότι ακόμα και μετά από μία εγκυμοσύνη το σώμα δεν ξεχνάει τη γυμναστική χρόνων.

klelia pantazi volta

Τι άλλο κάνουν μαμά και γιος τις μέρες της καραντίνας;

Διαβάζουν παραμύθια, παίζουν και... μαγειρεύουν! Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις τελευταίες μέρες η Κλέλια Πανταζή, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved