Δεν φαντάζεσαι τι έβαλε η Ρούλα Ρέβη στο μπαλκόνι για τα παιδιά της (pics)

#Μένει_σπίτι και κάνει την καθημερινότητα των παιδιών της ευχάριστη και διασκεδαστική.

Δεν φαντάζεσαι τι έβαλε η Ρούλα Ρέβη στο μπαλκόνι για τα παιδιά της (pics)

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την μέρα που κλειστήκαμε στα σπίτια μας και λίγο ή πολύ, όλοι οι γονείς έχουμε κάνει τα πάντα με τα παιδιά μας.

Έχουμε παίξει, έχουμε ζωγραφίσει, έχουμε φτιάξει παζλ, έχουμε ξαναζωγραφίσει, έχουμε μαγειρέψει, έχουμε φτιάξει κατασκευές και πάει λέγοντας.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα έχει κάνει και η Ρούλα Ρέβη με τα δίδυμα παιδιά της. Σήμερα όμως μας έδειξε ακόμη μία καταπληκτική ιδέα και σίγουρα θα την εφαρμόσουμε κι εμείς.

Πρωί-πρωί δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει το μπαλκόνι της. Μπορεί να μην είναι μεγάλο, όμως δεν την νοιάζει καθόλου που παραχώρησε στην κυριολεξία όλο τον χώρο για τις τέντες-σκηνές που τοποθέτησε για να παίζουν τα παιδιά της έξω, απολαμβάνοντας τον σημερινό ήλιο.

«Τα παιδιά σου δεν θέλουν να είσαι τέλειος ! Θέλουν να εισαι εκεί ❤️... καλημερα ?#καραντινα2020αθηνα#ελλαδα» και δεν μπορούμε να μην συμφωνήσουμε μαζί της. Τα παιδιά μας δεν μας θέλουν τέλειους, μας θέλουν απλά δίπλα τους, να τα ακούμε και να περνάμε ουσιαστικό χρόνο μαζί τους.

Αν λοιπόν έχετε τέντες-σκηνές βγάλτε τες στο μπαλκόνι, αν δεν έχετε φτιάξτε μία με σεντόνια, μανταλάκια, κορδέλες και τις καρέκλες που έχετε έξω. Αφήστε τα να παίξουν, να κρυφτούν και κρυφτείτε κι εσείς μαζί τους.

Swipe up για να δείτε τη φωτογραφία της Ρούλας Ρέβη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved