Αντιγόνη Ψυχράμη: Τι της ζήτησε ο γιος της και την ξάφνιασε; (pics)

Μαμά και γιος βγήκαν για περίπατο και η Αντιγόνη Ψυχράμη μοιράστηκε μαζί μας ένα απολαυστικό στιγμιότυπο.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Τι της ζήτησε ο γιος της και την ξάφνιασε; (pics)

Όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς βρίσκουν διάφορους τρόπους να απασχολούν τον γιο τους.

Ο ηθοποιός αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του εντός σπιτιού και μαθαίνει στον τρίχρονο Χάρη πιάνο, ενώ και η διάσημη μαμά φτιάχνει με τον γιο της κουλουράκια στην κουζίνα. Πολύ συχνές όμως, είναι και οι οικογενεικές βόλτες τους κοντά στο σπίτι, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Αντιγόνη Ψυχράμη απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς και ο μικρός Χάρης πρωταγωνιστεί σε αρκετές από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Πριν από μερικές μέρες, η γλυκιά μανούλα ανέβασε μία φωτογραφία του γιου της και συνειδητοποιήσαμε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει. Μάλιστα, όπως μας εκμυστηρεύτηκε στην ανάρτησή της, το αγοράκι της ζήτησε κάτι που την ξάφνιασε πολύ.

«Καλημέρα!!Νομίζω έχουμε περάσει σε άλλα επίπεδα....Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω από τον Χάρη μαμά,μαμά θέλω τα γυαλιά σου!!!2 χρόνια παλεύω να του τα βάλω και να που ήρθε η στιγμή να τα ζητήσει από μόνος του...».

Δείτε τη φωτογραφία του ανέβασε, αλλά και άλλες που έχει μοιραστεί μαζί μας μέσω Instagram όλο το διάστημα της καραντινας. στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved