Μαρίλια Μητρούση: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Μιχάλη Μητρούση & της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου (pics)

Η Μαρίλια Μητρούση είναι μια κούκλα και είναι εξίσου ηθοποιός όπως οι διάσημοι γονείς της.

Μαρίλια Μητρούση: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Μιχάλη Μητρούση & της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου (pics)

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας μεγάλωσε και καθημερινά μας εκπλήσσει με το ταλέντο της και το αστείρευτο χιούμορ της μέσα από τα TikTok βίντεο που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Για όσους δεν το γνωρίζετε, πατέρας της είναι ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης. Στην τηλεόραση είχε λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ενώ είχε συμμετάσχει και σε παιδικές εκπομπές. Κάποιοι σίγουρα τον θυμόσαστε και από τη Φρουτοπία.

Υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου από το 1996 μέχρι το 2014 και μαζί απέκτησαν τη Μαρίλια.

Οι φωτογραφίες που έχει με τους γονείς της στο προφίλ της; Πολλές! Και μάλιστα αρκετές είναι από τότε που η ίδια ήταν σε μικρή ηλικία. Μάλιστα αυτή που ξεχωρίσαμε, ήταν αυτή που βλέπετε παρακάτω. Την ξεχωρίσαμε για το ιδιαίτερο σχόλιό της και για την εξομολόγηση που κάνει για την μητέρα της.

marilia mitrousi 5

«Μπορεί να μη ξυπνούσε σαν τις άλλες μαμάδες για να με πάει σχολείο, αλλά με άφηνε να φοραώ τα κουστούμια της.
Μπορεί να μη παίζαμε με τις κούκλες κάθε βράδυ, αλλά μπορούσα να παίζω στη σκηνή που ήταν μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή από μια Μπάρμπι. Ίσως τα Σαββατοκύριακα να μη πηγαίναμε στο πάρκο και στις τσουλήθρες, αλλά τα βράδια περίμενα το τελευταίο χειροκρότημα γνωρίζοντας πως όταν βγει από την κουιντα θα κάτσω μαζί της μέχρι να μιλήσει με ένα σωρό κόσμο . Μα δε με ένοιαζε,γιατί ήμουν με τη μαμά μου. Μπορεί να μην είναι η κλασική μαμά και να της το χω καταλογίσει λιγάκι...Μα είναι η Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος ρόλος της ζωής της και πιστέψτε με είναι πολύ καλύτερη από όσο νομίζει. Μαμά σ αγαπώ για όσα έκανες για μένα αλλά και για όσα δεν έκανες❤️»

Η Μαρίλια όπως φαίνεται λάτρεψε το θέατρο και το τραγούδι μέσα από τη δουλειά των γονιών της και μεγαλώνοντας ακολούθησε το δικό τους δρόμο.

Λατρεύει το θέατρο, είναι ηθοποιός, όμως το τραγούδι είναι εκείνο που λατρεύει ακόμη περισσότερο.

Η ίδια στο παρελθόν είχε δοκιμάσει τις ικανότητές της, στο The Voice. Ο Μιχάλης Μητρούσης είχε εκφράσει τον φόβο του, για να μην πληγωθεί η κόρη του στο μέλλον, αφού όπως είχε πει είναι πολύ ευαίσθητη. «Φοβάμαι, πραγματικά, γιατί είναι ευαίσθητο παιδί και αμέσως πληγώνεται, της λες κάτι και το παίρνει επί προσωπικού, κι αυτό δεν μου αρέσει, δεν είναι καλό. Δεν θέλει να γίνει ηθοποιός, είναι στο τραγούδι περισσότερο, δεν την ενδιαφέρει τόσο πολύ η υποκριτική».

Η ζωή της στην καραντίνα

Η Μαρίλια Μητρούση είναι ένα υπέροχο κορίτσι γεμάτο χιούμορ και ζωντάνια. Καθημερινά μας φτιάχνει τη διάθεση και μας κάνει να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια, από τα TikTok βίντεο που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αν δεν την έχετε δει, ιδού μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε:

Βίντεο 1


https://www.instagram.com/p/B_VYuTNB17H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βίντεο 2


https://www.instagram.com/p/B-S65-Rhjr2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βίντεο 3


https://www.instagram.com/p/B-kaZ3YhrEK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της κούκλας Μαρίλιας, στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved