Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έφτιαξε το πιο νόστιμο και υγιεινό κέικ χωρίς αλεύρι και αυτή είναι η συνταγή

Και χωρίς πολλές θερμίδες.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έφτιαξε το πιο νόστιμο και υγιεινό κέικ χωρίς αλεύρι και αυτή είναι η συνταγή

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι περνάει το χρόνο στον σπίτι της με τον πιο δημιουργικό τρόπο: μαγειρεύοντας.

Πολλές φορές μέσα από τα social media και φυσικά το κανάλι της στο You Tube, μοιράζεται τις συνταγές των φαγητών και γλυκών που μαγειρεύει χρησιμοποιώντας αγνά υλικά.

Χθες η γλυκιά παρουσιάστρια ετοίμασε μια ψαρόσουπα αλλά και ένα νοστιμότατο κέικ για πρωϊνό.

Μάλιστα έδειξε βήμα βήμα τη διαδικασία και όπως θα διαπιστώσετε είναι πολύ εύκολο. Εκτός των άλλων δεν έχει αλεύρι αλλά ούτε και ζάχαρη.

Υλικά

  • 3 ώριμες μπανάνες
  • 1 μήλο πολτοποιημένο
  • 1 γιαούρτι 2%
  • 1 κ.τ.σ.κανέλα
  • 2 κούπες βρώμη
  • 3 αυγά
  • 1 baking powder

Εκτέλεση

Λιώστε τις μπανάνες με ένα πιρούνι και προσθέστε το πολτοποιημένο μήλο. Στη συνέχεια ρίξτε το γιαούρτι, την κανέλα, το baking powder και χτυπήστε με το μίξερ μέχρι να δέσουν τα υλικά. Προσθέστε τη βρώμη και τα αυγά, ξαναχτυπάτε για λίγο και βάζετε το μείγμα σε μια φόρμα.

Ψήνετε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δείτε το κέικ στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved