Νίκη Κεραμέως: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η υπουργός Παιδείας με τους γιους της (pics)

Με μια φωτογραφία των γιων της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ευχήθηκε καλό Πάσχα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Νίκη Κεραμέως: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η υπουργός Παιδείας με τους γιους της (pics)

Η υπουργός, Νίκη Κεραμέως είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λουκά και μαζί έχουν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο 1,5 ετών και τον Λουκά 3,5 ετών.

Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα, η υπουργός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία την Κυριακή του Πάσχα, δείχνοντάς τη να εξηγεί στα παιδιά της γιατί τσουγκρίζουμε πασχαλινά αυγά.

Και τα δύο παιδιά όπως θα δείτε κοιτούν το πασχαλινό αυγό, ενώ η μαμά τους τους μιλάει.

Η ίδια συνόδευσε τη φωτογραφία της με το εξής σχόλιο: «Εξηγώντας το τσούγκρισμα των πασχαλινών αυγών στον Λουκά και τον Κωνσταντίνο... Χρόνια πολλά σε όλες και όλους! Θα την περάσουμε και αυτήν την κρίση και θα βγούμε δυνατότεροι! #menoumespiti».

Η Νίκη Κεραμέως, είναι αρκετά φειδωλή στις αναρτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, γι' αυτό και υπάρχουν ελάχιστες φωτογραφίες με τον σύζυγό της και τα παιδιά της στο Instagram.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την πασχαλινή φωτογραφία που δημοσίευσε η υπουργός Παιδείας, μαζί με μερικές ακομή φωτογραφίες που δείχνουν την Νίκη Κεραμέως, παρέα με τους γιους της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved