#Μένουμε_Σπίτι: Δε φαντάζεστε τι παιχνίδι παίζει ο Αποστόλης Τότσικας με τα παιδιά του (vid & pics)

Δείτε το βίντεο που τράβηξε κρυφά η Ρούλα Ρέβη.

#Μένουμε_Σπίτι: Δε φαντάζεστε τι παιχνίδι παίζει ο Αποστόλης Τότσικας με τα παιδιά του (vid & pics)

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες της ελληνικής showbiz. Λατρεύει να περνάει χρόνο με τα δίδυμα παιδιά του και οι φωτογραφίες μαζί τους που ανεβάζει, είτε ο ίδιος, είτε η σύζυγός του, Ρούλα Ρέβη, είναι πάντα απολαυστικές.

Τα δίδυμα Μιχαήλ-Άγγελος και Ειρήνη-Χρυσή γεννήθηκαν το 2014 και πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα των γονιών τους. Το διάστημα αυτό που όλοι #Μένουμε_Σπίτι, η Ρούλα Ρέβη μοιράζεται αρκετά συχνά μαζί μας φωτογραφίες τους δείχνοντάς μας πώς περνάνε τον χρόνο τους εντός σπιτιού.

Πρόσφατα η Ρούλα Ρέβη, ανέβασε ένα Instagram Story και μας έδειξε το παιχνίδι που παίζει ο Αποστόλης Τότσικας με τα δίδυμα. Ποιο είναι αυτό; Παίζουν τον «ηθοποιό»! Μπαμπάς και παιδιά υποδύονται από έναν ρόλο και δημιουργούν τις δικές τους ιστορίες.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε η Ρούλα Ρέβη παρακάτω.Πώς αλλιώς περνάει το διάσημο ζευγάρι το χρόνο εντός σπιτιού με τα παιδιά; Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ρούλα Ρέβη στο διάστημα της καραντίνας, στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved