Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Πού έκανε Πάσχα με την οικογένειά της (pics)

To Πάσχα στην Αιδηψό και οι αναμνήσεις.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Πού έκανε Πάσχα με την οικογένειά της (pics)

Το φετινό Πάσχα θα το θυμόμαστε όλοι γιατί είναι τελείως διαφορετικό απ’ όσα έχουμε γιορτάσει μέχρι σήμερα.

Ο κορονοϊός «κράτησε» τον κόσμο στα σπίτια του, μακριά από συγγενείς και φίλους χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να ταξιδέψει σε χωριά και νησιά. Το «Χριστός Ανέστη» εψάλει χωρίς την παρουσία των πιστών και το πασχαλινό τραπέζι δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό του παρελθόντος.

Φέτος όλοι μείναμε σπίτι για να μπορούμε να απολαύσουμε από εδώ και πέρα όσα «στερηθήκαμε» αυτή την περίοδο λόγω κορονοϊού.

Μεταξύ αυτών που συνήθιζαν να φεύγουν το Πάσχα, αλλά αυτή τη χρονιά παρέμεινε στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο είναι και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Σε ένα πολύ όμορφο post που έκανε λίγες μέρες πριν το Πάσχα έγραψε:

«Πάσχα στην Αιδηψό σημαινει: ουρά στην Αρκίτσα για το φέρι, σπίτι που ξυπνάει από τη χειμερία νάρκη του, μυρωδιά από τζάκι, κουλούρια και τσουρέκια που ψήνονται, αυγά που βάφονται, Ιησούς από τη Ναζαρέτ και καρτούν στο background, καφές πάνω στη θάλασσα, βόλτες στο λιμάνι, πλατσουρίσματα στο κύμα, νονά, σκυλάκια, αλογάκια, φαναράκια, καταρράκτες, ηλιοβασιλέματα, οικογενειακά τραπέζια, ζεστές αγκαλιές, δυνατά γέλια με φίλους.

Μετά από πολλά, πολλά χρόνια, φέτος το Πάσχα δεν θα πάμε Αιδηψό και μας λείπει από τώρα.

Γιατί οι τόποι που αγαπάμε μπορεί να μην είναι τέλειοι, αλλά γίνονται τέλειοι επειδή τους αγαπάμε.»

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την Αιδηψό, τον αγαπημένο της προορισμό για το Πάσχα ( εκτός από το φετινό).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved