Μάνος Παπαγιάννης: Η νέα του φάρσα τρόμαξε την κόρη του - Δείτε τι έκανε η Αγγελική Δαλιάνη (vid)

Μπορεί να μένουν μέσα στο σπίτι όμως ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει χάσει το χιούμορ του.

Μάνος Παπαγιάννης: Η νέα του φάρσα τρόμαξε την κόρη του - Δείτε τι έκανε η Αγγελική Δαλιάνη (vid)

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να μην έχει χάσει τη διάθεση για αστεία, όμως η Αγγελική Δαλιάνη έχει χάσει την υπομονή της με όλα αυτά που τους κάνει στο σπίτι και το αποκάλυψε με ένα βίντεο που δείχνει για ακόμη μια φορά, τη φάρσα που έκανε στην ίδια και την κόρη της τη στιγμή που διάβαζαν.

«Τι να κάνω;», «Να τον παρατήσω;», «Αμάν πια», γράφει στο βίντεο που ζητά τις ιδέες των θαυμαστών της για να του ανταποδώσει όλα εκείνα που κάνει σε εκείνη και την Λυδία.

Η Λυδία όπως θα δείτε κατατρόμαξε και άρχισε να τον διώχνει από το δωμάτιο.«Εεεε μα πια!!!!!!!! Δεν μας αφήνει σε ησυχία... Πρέπει να του το ανταποδώσω, στείλτε μου ιδέες!!!!??», σχολίασε κάτω από το βίντεο που τον δείχνει ατάραχο και ικανοποιημένο που για ακόμη μια φορά η φάρσα του είχε επιτυχία!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει φάρσα

Ο Μάνος Παπαγιάννης είναι μεγάλο πειραχτήρι και αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι οι φίλοι του και φυσικά η οικογένειά του.

Πριν έναν μήνα στόχος της φάρσας του ήταν η Αγγελική Δαλιάνη.

Η σύζυγός του καθάριζε το σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα. Είχε γυρισμένη την πλάτη της και ο θόρυβος την εμπόδιζε να ακούσει τι γινόταν γύρω της.

Όταν το πήρε είδηση, ήταν πια αργά. Θυμηθείτε τι είχε συμβεί βλέποντας το βίντεο παρακάτω.Τον Μάιο του 2019 είχε κάνει ακόμη μια επιτυχημένη φάρσα στις γυναίκες της ζωής του, Αγγελική και Λυδία. Η Λυδιά όπως και αυτή τη φορά... τσίριξε απο την τρομάρα της.


https://www.instagram.com/p/Bxw6rH7Iquw

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved