Δούκισσα Νομικού: Το λάθος που έκανε με τον Σάββα και δεν το επανέλαβε με την Αναστασία

Στο πρώτο παιδί μαθαίνεις... με το δεύτερο όλα είναι πιο εύκολα!

Δούκισσα Νομικού: Το λάθος που έκανε με τον Σάββα και δεν το επανέλαβε με την Αναστασία

Η Δούκισσα Νομικού χθες βράδυ είχε όρεξη και έπαιξε το παιχνίδι των ερωτήσεων με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάπως έτσι αποκάλυψε το πρόγραμμα που ακολουθεί με δύο παιδιά στο σπίτι αλλά και το λάθος που έκανε με τον Σάββα και δεν το επανέλαβε με την Αναστασία.

Τι κάνει όλη μέρα στην καραντίνα με τα παιδιά

Η Δούκισσα Νομικού έχει πρόγραμμα και το τηρεί κατά γράμμα. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε μέσα από την απάντηση που έδωσε σε θαυμάστριά της όταν τη ρώτησε πώς τα καταφέρνει να έχει κοινό ωράριο και στα δύο μικρά παιδιά.

«Κοίταξε, ξυπνούν και οι δύο περίπου στις 9.00 το πρωί. Αν ο Σάββας δεν ξυπνήσει μόνος του τον ξυπνάω εγώ στις 09.30. Πίνουν γάλα. Τα φρούτα τα τρώνε περίπου 11:00. Μετά η μικρή κάνει ένα μικρό nap. Μεσημεριανό τρώμε όλοι μαζί στις 14.00. Τα παιδιά κοιμούνται στις 15:00 περίπου για κανένα δίωρο. Εάν ο Σάββας δεν ξυπνήσει μόνος του τον ξυπνάω στις 17.00 Κατά τις 19.30 ξεκινάω το μπάνιο της μικρής, μετά γάλα και ύπνο και αμέσως μετά πιάνω τον Σάββα για μπάνιο και ύπνο!».

Όλα αυτά τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα και που δεν έχει βοήθεια από τους γονείς της καθώς σε μια άλλη ερώτηση αποκάλυψε ότι υπό άλλες συνθήκες τη βοηθούν πάρα πολύ. Τώρα όμως δεν τους βλέπουν καθόλου, γι' αυτό και το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις τελειώσει η καραντίνα θα είναι να πάει να δει τους γονείς της.

Πώς έφτιαξε το παραπάνω πρόγραμμα

Κάποιες μαμάδες απόρησαν που κατάφερε να εφαρμόσει το παραπάνω πρόγραμμα και θέλησαν να μάθουν περισσότερα, κάπως έτσι η Δούκισσα κατέληξε να αποκαλύψει το λάθος που έκανε στον Σάββα και που δεν είχε περίπτωση να το κάνει και στην Αναστασία.

Ποιο ήταν αυτό; Swipe up στη gallery για να δείτε τι είπε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved