Ελένη Μενεγάκη: Οι στιγμές αγωνίας για τη μητέρα της (vids)

Της λείπει πολύ και αγωνιά για την υγεία της!

Ελένη Μενεγάκη: Οι στιγμές αγωνίας για τη μητέρα της (vids)

Όπως όλοι, έτσι και η Ελένη Μενεγάκη ανησυχεί για της μητέρα της που βρίσκεται μακριά της.

Οι δύο γυναίκες που όλα αυτά τα χρόνια δεν αποχωρίστηκαν ποτέ η μία την άλλη και όποτε η Ελένη τη χρειαζόταν (τη μητέρα της) ήταν δίπλα της. Εξαιτίας του κορονοϊού όμως χωρίστηκαν και τώρα η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται στην Αθήνα με τον άνδρα της και τα παιδιά της και η κυρία Ζέτα στην Κάρυστο με τον σύζυγό της.

Ζήτησε από την κυρία Ζέτα να φύγει

«Της είπα μήπως "είναι καιρός να φύγετε από το σπίτι, να πάτε στο νησί (Κάρυστο) γιατί τα παιδιά μπαίνουν και βγαίνουν στο σπίτι, πηγαίνουν στο σχολείο, έχεις μία άλφα ηλικία. Έχεις μία ευαισθησία στα κρυολογήματα παραπάνω το χειμώνα" και της λέω "μήπως πρέπει να προστατευτείς παραπάνω και να είστε οι δυο σας" (εννοώντας τον σύζυγό της μητέρας της, Στέλιο Μισόκαλο)»!

#Μένουμε_Σπίτι

Λίγες μέρες μετά και πάλι μέσα από την εκπομπή της, τόνιζε στη μητέρα της ότι δεν πρέπει να κυκλοφορεί έξω και πως πρέπει να μένει μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα σε κάθε τους συνομιλία τονίζει στην κυρία Ζέτα πόσο σημαντικό είναι να μένουν μέσα οι μεγάλοι άνθρωποι και ειδικά στα χωριά και τις μικρές πόλεις, μιας και εκεί μπορεί να νιώθουν πιο ελεύθεροι και πιο ασφαλείς από τις μεγαλουπόλεις... όμως ο κίνδυνος ακόμη και εκεί καραδοκεί γι' αυτό και πρέπει όλοι να είναι αρκετά προσεκτικοί.

Αν και η Ελένη μιλάει συνέχεια μαζί της και τη βλέπει μέσω του κινητού της τηλεφώνου, της λείπει πολύ και δεν δίστασε να το αποκαλύψει στην εκπομπή της πριν μερικές ημέρες.

Τη ζητάνε τα κορίτσια Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα

«Μαμα σ' αγαπώ ... για όλα τα γέλια κ τα δάκρυα που μοιραστήκαμε .... ήσουν και είσαι πάντα η δύναμη μου!»

Πιο πολύ όμως λείπει στην Ελένη Μενεγάκη. Της λείπει το γέλιο της, το χάδι της και η φροντίδα της. «Πρέπει πραγματικά να μου λείπει περισσότερο από όσο νομίζω» ακούγεται να λέει στο παρακάτω μήνυμα και συγκινεί.

πηγή κεντρικής φώτο: Instagram account Eleni Menegaki

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved