Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά και το συγκινητικό της μήνυμα

Η γνωστή ηθοποιός αναπολεί τις μέρες του παρελθόντος.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά και το συγκινητικό της μήνυμα

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους μας καθώς δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει. Γι΄αυτό ακολουθούμε τις υποδείξεις των ειδικών και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μη χάνουμε την αισιοδοξία μας.

Το ίδιο προσπαθεί και η γνωστή ηθοποιός η οποία σε χθεσινή ανάρτησή της θέλει να πιστεύει ότι όλα πάνε καλά.

Παρότι δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες με τον γιο της που έχει αποκτήσει με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, είναι από τις λίγες φορές που ανέβασε μια οικογενειακή, δηλαδή και με τους δύο γιους του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο.

«Καλο μηνα !!!!!!!Πριν ένα χρόνο...Πόσο διαφορετικά ήταν όλα τότε...

Πόσο όμορφα και ποσο σιγουρα!Αν ήξερα, αν ξέραμε αυτή την βόλτα μας ,αυτή την υπέροχη βόλτα στο πανέμορφο Πηλιο μας θα την εκτιμούσα δέκα φορές πιο πολυ!!!!!!Όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη αρκεί όλοι μας να βγούμε και λίγο διαφορετικοί από όλο αυτό...» , έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της τα τρία αγόρια έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους: «Αγαπιούνται πάρα πολύ. Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό».

Δείτε την, όπως και άλλες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved