Ο Βασίλης Ζούλιας δημοσίευσε φώτο της εγκυμονούσας Βίκυς Καγιά

Μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα!

Ο Βασίλης Ζούλιας δημοσίευσε φώτο της εγκυμονούσας Βίκυς Καγιά

Φωτογραφία από την πρώτη εγκυμοσύνη της Βίκυς Καγιά που βλέπουμε για πρώτη φορά δημοσίευσε ο Βασίλης Ζούλιας κάνοντας το όμορφο μοντέλο, παρουσιάστρια και fashion expert να κάνει repost τη φωτογραφία του και αν μας ρωτάτε και όχι άδικα!

Στη φωτογραφία όπως βλέπετε ο διάσημος σχεδιαστής φαίνεται να κρατά την κοιλίτσα της απαστράπτουσας και πολύ ευτυχισμένης Βίκυς Καγιά, προσπαθώντας να νιώσει το μωρό αν κλωτσάει.

«Μια γλυκιά ανάμνηση από το μακρινό παρελθόν....τότε που στην κυριολεξία αγγίζαμε τους εαυτούς μας...5 πριν που προσπαθούσαν να νιώσω τις κλωτσιές του μωρού της αγαπημένης μου μου μούσας και λατρεμένης μου φίλης, Βίκυς Καγιά.#letshaveourlivesbacksoonplease!», σχολίασε ο Βασίλης Ζούλιας με τη Βίκυ Καγιά να του απαντάει, «Βασίλη μου!!!!Σ’αγαπω τόσο πολύ!!!Ποσο όμορφη ανάμνηση,άκουγες την Μπιάνκα μου!❤️❤️❤️❤️».

Ωστόσο, το διάσημο μοντέλο δεν αρκέστηκε σε αυτό το σχόλιο. Έκανε repost τη φωτογραφία και αποκάλυψε ότι στη φωτογραφία που δεν φαίνεται κάποια εγκυμοσύνη... είναι 7 μηνών έγκυος.

«Ανεκτίμητες στιγμές με τον πολύτιμο και καρδιακό μου φίλο, Βασίλη Ζούλια. Ήμουν 7 μηνών έγκυος με το πρώτο μου παιδί, Bianca που τώρα είναι 4,5 ετών?? #lifetimefriends #lifetimememories ??».

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved