Εβελίνα Παπούλια: Η κόρη της τραγουδάει για όλα όσα βιώνουμε αυτές τις μέρες και συγκινεί (vid)

 Η Αφροδίτη Λιάντου, ερμηνεύει ένα υπέροχο τραγούδι για την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που ζούμε και στέλνει το δικό της μήνυμα. 

Εβελίνα Παπούλια: Η κόρη της τραγουδάει για όλα όσα βιώνουμε αυτές τις μέρες και συγκινεί (vid)

Τα κρούσματα και τα θύματα του κορονοϊού αυξάνονται μέρα με την μέρα σε όλη την υφήλιο. Όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και #Μένουμε_Σπίτι για να προστατεύσουμε όσο περνάει από το χέρι μας, εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Με έναν περίεργο τρόπο ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει και παρόλο που δεν είναι εύκολο, τώρα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, πρέπει να δείξουμε δύναμη και να κάνουμε υπομονή μέχρι να περάσει όλο αυτό.

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλησε να περάσει και η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη, με ένα υπέροχο τραγούδι που ερμήνευσε. Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο με την 21χρονη Αφροδίτη και μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της:

«Επειδή εγώ συγκινήθηκα... θέλω να το μοιραστώ μαζί σας! Είναι λυπηρό για την νέα γενιά που θέλει να ανοίξει τα φτερά της να βιώνει τέτοιες καταστάσεις ... μοιάζει ο χρόνος να σταματά.... και ταυτόχρονα όταν ακούω αυτό το τραγούδι ή ακούω τραγούδια άλλων δημιουργών ή βλέπω ζωγραφιές παιδιών να εκφράζονται μέσα από αυτήν τη συνθήκη νιώθω αισιοδοξία νιώθω πως αυτά τα παιδιά έχουν μια σοφία που η γενιά μου στην ηλικία τους δεν την είχαμε. Σας ευχαριστούμε που μας υπενθυμίζεται πως η ζωή είναι όμορφη στην οποία συνθήκη... !!

Στοίχοι...
"Θα μείνω μακρυά
Ώστε να μπορέσω να σε δω πιο σύντομα.
Ώστε να μπορέσω να σε κρατήσω σφιχτά και να μη σε αφήσω να ξαναφύγεις.

Θα μείνω μέσα
Ώστε να μπορέσω να σε δω πιο σύντομα.
Ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε αυτή τη μάχη είναι προστατεύοντας ο ενας τη ζωή του άλλου.
Θα μείνω μακρυά, θα μείνω μέσα."»

Δείτε την ερμηνεία της Αφροδίτης Λιάντου με την υπέροχη φωνή στο βίντεο που ακολουθεί:DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved