Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιος της βγήκε από την καραντίνα και δείτε τι έκανε (pics)

Μας ενημέρωσε η μαμά του μέσα από το Instagram.

Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιος της βγήκε από την καραντίνα και δείτε τι έκανε (pics)

Ο Νικήτας, ο μεγαλύτερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, σπουδάζει στο Λονδίνο.

Λόγω όμως του κορονοϊού αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι με τους δικούς του ανθρώπους και να νιώθει πιο ασφαλής.

Αυτό το είχε ζητήσει και η ίδια η Μαρία Μπακοδήμου, από τις πρώτες κιόλας μέρες που άκουσε ότι τα πράγματα στην Αγγλία δεν είναι καλά.

«Ανησύχησα. Άρχισα να ρωτάω τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία κι ο γιος μου μού έλεγε ότι το συζητάνε αλλά δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο. Το παιδί μου θα ερχόταν κανονικά στις 20 Μαρτίου, αλλά είδα ότι το πράγμα γίνεται περίεργο όσο δεν παίρνουν μέτρα και περιμέναμε να κλείσουν τα Πανεπιστήμια. Οπότε, του είπα εγώ κι ο μπαμπάς του να εγκαταλείψει και να φύγει κα να δώσει το μάθημα κάποια άλλη στιγμή. Σημασία είχε να είναι καλά και να μην μπλέξει όπως έμπλεξαν οι Έλληνες που περιμένουν σ’ ένα βρετανικό αεροδρόμιο και δεν ασχολείται και κανείς», είχε αναφέρει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» την προηγούμενη εβδομάδα.

Επιτέλους σπίτι!!

Με το που γύρισε στο σπίτι της μαμάς του, μπήκε σε καραντίνα για 14 μέρες, όπως συστήνουν οι ειδικοί.

Ο Νικήτας Αργυρόπουλος τήρησε πιστά τις υποδείξεις και παρέμεινε αποκλεισμένος στο σπίτι μέχρι να περάσουν οι μέρες και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά.

Αφού πέρασε το επίμαχο διάστημα αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει για όλους.

Η Μαρία Μπακοδήμου τον φωτογράφισε επί το έργον και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ο @nikitasargyropoulos_ τελείωσε την καραντίνα του και μπήκε με φορα στην κουζίνα #μένουμεσπίτι #θαβγουμε100κιλα #κορονοϊός».

Δείτε τι μαγείρεψε ο γιος της Νικήτας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved