Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Βαρδής: Πάρτι γενεθλίων στο σπίτι με τα παιδιά τους - Δείτε φωτογραφίες

Τι κοινό έχει η μικρή κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα Παντζοπούλου και ο Γιάννης Βαρδής; Έχουν την ίδια μέρα γενέθλια! 

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Βαρδής: Πάρτι γενεθλίων στο σπίτι με τα παιδιά τους - Δείτε φωτογραφίες

Η 29η Μαρτίου είναι μία ιδιαίτερη ημέρα τόσο για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, όσο και για την οικογένεια του Γιάννης Βαρδή. Η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου και ο αγαπημένος τραγουδιστής έχουν την ίδια μέρα γενέθλια και όπως ήταν αναμενόμενο φέτος τα γιόρτασαν στο σπίτι αυστηρά οικογενειακά.

Τις τελευταίες εβδομάδες, μικροί μεγάλοι #Μένουμε_Σπίτι και ναι, κάποιες φορές νιώθουμε ότι ο χρόνος έχει παγώσει, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν ζούμε όμορφες στιγμές και εντός σπιτιού. Χθες, ο Γιάννης Βαρδής και η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη, είχαν γενέθλια και μπορεί να μην μπορούσαν να καλέσουν φίλους και συγγενείς και οι δύο οικογένειες όμως, γιόρτασαν την ιδιαίτερη αυτή περίσταση στο σπίτι διοργανώνοντας τα δικά τους οικογενειακά πάρτι.

Η Ελένη Μενεγάκη, ετοίμασε για την 5χρονη πλέον κόρη της μία σπιτική τούρτα την οποία και μοιράστηκε μαζί μας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Αντίστοιχα, οικογενειακά γιόρτασε και ο Γιάννης Βαρδής με την σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα και τα δύο τους παιδιά. Ο τραγουδιστής φέτος έσβησε 46 κεράκια στην τούρτα του και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ανέβασαν φωτογραφίες από το οικογενειακό πάρτι τους με την υπέροχη τούρτα Olaf.

Δείτε τι φωτογραφίες που μοιράστηκαν μαζί μας η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Βαρδής, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved