Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι έκανε όλο το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά στο σπίτι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αργά το βράδυ με μια φωτογραφία της και ένα αναλυτικό σχόλιο αποκάλυψε τι έκανε όλο το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι έκανε όλο το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά στο σπίτι

Μπορεί να βγαίνει για έξω τις καθημερινές, μόνο και μόνο για να εμφανιστεί στην εκπομπή της και έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, μετά όμως επιστρέφει σπίτι και αφιερώνει όλο της το χρόνο στη Μαίρη, τη Νάγια και τον μικρό Γιάννη.

Το Σαββατοκύριακο όπως και η ίδια αποκάλυψε ήταν γεμάτο με παιχνίδια, χαμόγελα και γκρίνια.

«Μετά από ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι γεμάτο παιδικές φωνούλες, μαγειρική , χαμό από λούτρινα κουκλάκια , ατελείωτο παιχνίδι αλλά και γκρίνια τύπου βαρέθηκα "μέσα στο σπίτι μαμά"'... ήρθε η ώρα για ύπνο! Με την ελπίδα ότι κάθε μέρα που περνά μας φέρνει πιο κοντά στην κανονικότητα. #menoumespiti #menoumespitihappy».

Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη και ειδικά για τα παιδιά που δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς γίνεται. Γι' αυτό θα πρέπει όλοι μας να τα βοηθήσουμε να περάσουν οι μέρες στο σπίτι όσο πιο ευχάριστα γίνεται.

Όσο για τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σταματίνα; Το πρόσωπό της δείχνει ακριβώς την εξάντληση του Σαββατοκύριακου και κρατά στην αγκαλιά της ένα από τα αγαπήμενα παιχνίδια των παιδιών της.

Swipe up για να δείτε την ανάρτησή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved