Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Τρίτη μέρα σήμερα στο νοσοκομείο για την Ελένη Χατζίδου, την κόρη της και τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου!

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Το ζευγάρι πέρασε δύο 24ωρα αγωνίας καθώς περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα της κορούλας τους.

Όπως η ίδια η τραγουδίστρια αποκάλυψε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκονται στο νοσοκομείο. «3η ημέρα στο νοσοκομείο... Δεν περνούσαν τα λεπτά,τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα... Μολις φτασαμε στο νοσοκομείο λόγω πυρετού αντιμετωπίσανε τη μπεμπα σα πιθανό κρούσμα κ μας βάλανε σ ένα δωμάτιο απομονωμένους».

Μέσω ενδοεπικοινωνίας της έδινε το ιατρικό προσωπικό οδηγίες

«Μέσω ενδοεπικοινωνιας το προσωπικο,μου εδινε οδηγίες τι να κάνω στο μωράκι για να αποφεύγουν να μπαινοβγαίνουν πολύ κ όταν χρειαζοταν να μπουνε μέσα,φορούσανε αυτές τις ολοςωμες στολες που βλέπεις στην τηλεόραση...»

Ο Ετεοκλής βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο στο αυτοκίνητο

«Βλέπαμε το μπαμπά μας απ το παράθυρο(μένει έξω απ το νοσοκομείο στο αμάξι ολες αυτες τις μερες)μιας κ το δωμάτιο μας κοιτουσε στο δρόμο,ευτυχώς,αφού δεν επιτρεπόταν να ανεβεί κανένας στον όροφο που ήμασταν,ποσο μάλλον στο δωμάτιο...» έγραψε και συνέχισε εξηγώντας πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα εκεί έξω για όλους μας.

«Όλα όπως τα ακούς και τα βλέπεις στην τηλεόραση...»

«Όλα όπως τ ακούς κ τα βλέπεις στην τηλεόραση... Τα μέτρα δρακόντεια!χαρηκα τόσο μα τόσο πολύ γι αυτό! Μετά από αναμονή μιας μέρας μας ανακοινώσανε ότι είναι αρνητικο το τεστ κορονοϊου?? Αλλάξαμε όροφο και περιμένουμε τα αποτελέσματα απ τις υπολοιπες εξεταςεις... Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχολογία μας τη διάρκεια της αναμονης αλλά κ τώρα με όλα αυτά που ακούμε κ βλέπουμε... Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς γιατί είμαι σίγουρη ότι δε θέλετε εσείς η κάποιος δικός σας να μπει στη θέση όλων αυτών που βρίσκονται στα νοσοκομεία... Μείνε σπίτι εγώ για σένα κ Εσυ για μένα... Με αγαπη❤️».

Τέλος καλό όλα καλά

Οι γονείς θα πρέπει να είναι ψύχραιμοι, τουλάχιστον αυτό συνιστούν και όλοι οι ειδικοί τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί οι περισσότεροι να ισχυρίζονται ότι τα παιδιά και τα μωρά δεν κινδυνεύουν όμως, σύμφωνα με την αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής Αντρέα Κρουζ, του Ιατρικού Κολλεγίου Baylor του Τέξας, η οποία σχολίασε την κινεζική έρευνα στο «Pediatrics», ανέφερε ότι τα μωρά και τα νήπια πιθανώς αρρωσταίνουν σοβαρότερα επειδή «δεν έχουν εκτεθεί σε ιούς πριν και συνεπώς δεν μπορούν να έχουν μία αποτελεσματική ανοσολογική αντίδραση».

Αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που οι γιατροί απομόνωσαν τελείως την Ελένη Χατζίδου και την κόρη της.

Αν έχετε μωρά και παιδιά και παρατηρήσετε οποιοδήποτε σύμπτωμα, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας και μην προσπεράσετε ακόμη και το πιο μικρό σύμπτωμα όπως συνάχι, πυρετό ή βήχα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved