Kourtney Kardashian: Ο γιος της έκανε κρυφά λογαριασμό στο Instagram - Δείτε τι έκανε όταν το έμαθε

Η Kourtney Kardashian αποκαλύπτει γιατί υποχρέωσαν τον Mason να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Instagram.

Kourtney Kardashian: Ο γιος της έκανε κρυφά λογαριασμό στο Instagram - Δείτε τι έκανε όταν το έμαθε

Σίγουρα οι μαμάδες ξέρουν καλύτερα και αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Kourtney Kardashian.

Όταν η τηλεπερσόνα ανακάλυψε ότι ο 10χρονος γιος της έχει λογαριασμό στο Insτagram και μάλιστα χωρίς να έχει ενημερωθεί ή να της έχει ζητηθεί η άδεια για να δημιουργηθεί, έκανε αυτό που θα έκανε κάθε μαμά στη θέση της.

Ο Mason Disick εμφανίστηκε στην πλατφόρμα των social media την Τρίτη (24 Μαρτίου) κάνοντας μάλιστα και ένα Instagram Live. Ωστόσο, το μετάνιωσε όταν οι γονείς του, Kourtney και Scott Disick, το έμαθαν.

«Άρχισε να χρησιμοποιεί το Instagram χθες και ούτε καν μας ρώτησε», ανέφερε στη Sarah Howard η ίδια κατά τη διάρκεια ενός Live video στο Instagram στη σελίδα Poosh (ιστολόγιο που η ίδια διαχειρίζεται).

«Τον έβαλα να διαγράψει τον λογαριασμό του επειδή ο Scott και εγώ νιώσαμε κάπως... "τι στο καλό; Είναι μόνο 10 ετών". Νομίζω υπάρχει ένα όριο στο Instagram, περίπου τα 13...».

Έπειτα εξήγησε τους λόγους που ο γιος της δεν θέλει ακόμη να έχει λογαριασμό στα social media.

«Πιστεύω το Instagram, είναι ένας αρνητικός χώρος και αυτό που ανησυχεί περισσότερο είναι τα σχόλια που μπορεί να λάβουν τα παιδιά μου. Οι άνθρωποι είναι κακοί. Είναι πολύ εύκολο να επηρεαστείς από αυτά. Απλά νιώθω ότι δεν είναι η ώρα ακόμη!».

Εκτός από τον Mason, η Kourtney έχει ακόμη δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Scott Disick. Την Penelope και τον Reign.

Απ' ό,τι φαίνεται ο Mason, θα περιμένει μερικά χρόνια ακόμη μέχρι να αποκτήσει τον δικό του λογαριασμό στα social media.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved