Να από τι πραγματικά εξαρτώνται οι επιδιώξεις και οι βαθύτερες επιθυμίες σου

Το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος ή η ακμή του πρώτου οίκου είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα ωροσκόπιο

Να από τι πραγματικά εξαρτώνται οι επιδιώξεις και οι βαθύτερες επιθυμίες σου

Σύμφωνα με την Αστρολογία κάθε ζώδιο κυβερνάται από ένα πλανήτη.

Έτσι λοιπόν έχουμε:

ΖΩΔΙΟ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Κριός

Άρης

Ταύρος

Αφροδίτη

Δίδυμοι

Ερμής

Καρκίνος

Σελήνη

Λέων

Ήλιος

Παρθένος

Ερμής

Ζυγός

Αφροδίτη

Σκορπιός

Πλούτωνας

Τοξότης

Δίας

Αιγόκερως

Κρόνος

Υδροχόος

Ουρανός

Ιχθύες

Ποσειδώνας

Το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος ή η ακμή του πρώτου οίκου είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα ωροσκόπιο. Η ιδιαιτερότητα του ανατέλλοντος ζωδίου (όπως αλλιώς αποκαλείται), έγκειται στην άμεση σχέση του με την ακριβή ώρα γέννησης, η οποία είναι απαραίτητη στην κατάστρωση του γενέθλιου χάρτη κάθε προσώπου. (Φτιάξε ΕΔΩ τον δικό σου αστρολικό χάρτη εντελώς δωρεάν και βρες τον ωροσκόπο σου)

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιδιότητα της μοναδικότητας. Συνάμα υποδεικνύει τη φύση αλλά και τη δυναμική των προσωπικών επιδιώξεων του ατόμου. Και για να γίνει πιο κατανοητό, για παράδειγμα αν κάποιος έχει Ωροσκόπο στο Λέοντα, τότε θα αναζητήσει στο ωροσκόπιό του τον Οίκο που βρίσκεται ο Ήλιος, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του Ωροσκόπου.

Μάθετε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες σας μέσα από την ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας.

Δείτε λοιπόν πώς επηρεάζει τα βαθύτερα αιτήματα και τις προσωπικές σας επιθυμίες, ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου ανάλογα με τον Οίκο στον οποίο βρίσκεται.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved