Μαρία Κορινθίου: Μιλάει στην κάμερα και ξαφνικά εισβάλλει η κόρη της Ισμήνη - Δείτε το βίντεο (vid)

Ένα πολύ αυθόρμητο βίντεο.

Μαρία Κορινθίου: Μιλάει στην κάμερα και ξαφνικά εισβάλλει η κόρη της Ισμήνη - Δείτε το βίντεο (vid)

H Μαρία Κορινθίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο ενημερώνοντας τους followers της τι κάνει αυτή την περίοδο που παραμένει στο σπίτι λόγω κορονοϊού.

Όπως είπε, δεν βγαίνουν έξω παρά μόνο για να κάνουν βόλτα τα σκυλάκια τους σε πάρκα και δρόμους χωρίς κόσμο.

«Περνάμε καλά», εξομολογήθηκε η ηθοποιός λέγοντας ότι έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνει που δεν έχει χρόνο να ανεβάζει stories ή να βγάζει φωτογραφίες, απαντώντας παράλληλα και στους διαδικτυακούς της φίλους που τη στέλνουν μηνύματα και τη ρωτούν γιατί δεν είναι ενεργή στα social media.

Και εκεί που μιλούσε η Μαρία Κορινθίου είδαμε την γλυκύτατη κόρη της Ισμήνη να …εισβάλλει μπροστά στην κάμερα λέγοντας «Bonjour».



Η Ισμήνη είναι η μεγάλη τους αδυναμία

Η Ισμήνη Αϊβάζη είναι 11 ετών και τόσο η μαμά της όσο και ο μπαμπάς της Γιάννης Αϊβάζης, τη λατρεύουν. Περνούν χρόνο μαζί της, κάνουν ταξίδια και διασκεδάζουν όλοι μαζί.

Με αφορμή τα γενέθλιά της τον περασμένο Νοέμβριο η Μαρία Κορινθίου είχε ευχηθεί στη κόρη της τα εξής:

«Πριν 11 χρόνια μου έδωσες μια μεγάλη ευλογία.....να λέγομαι μαμά...να είμαι η μαμά σου.... μεγαλώσαμε μαζί Ισμηνού μου! 11 χρόνια .... 11 χρόνια και μου φαίνεται σαν εχθες....11 χρόνια δίπλα σου, πλάι σου, συνέχεια μαζί... και όσο σε βλέπω να μεγαλώνεις, βλέπω ένα πλάσμα συμπονετικό, δίκαιο, με απίστευτη αγάπη για τα πάντα γύρω του και τρελιάρικο. Είσαι όλη μου η ζωή...τα πάντα για εσένα .... Χρόνια πολλά Ισμηνου μου!Σε αγαπάωωωωωωωω»

Στην gallery που ακολουθεί δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved