Κορονοϊός: Έτσι περνά τον χρόνο της με τα παιδιά μέσα στο σπίτι γνωστή Ελληνίδα μαμά

Έχοντας ενημερωθεί για τη μεγάλη εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας με το ίδιο σύνθημα, το "Μένουμε σπίτι" οι επώνυμοι αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν για να διαδώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το μήνυμα αυτό ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονoϊού.

Κορονοϊός: Έτσι περνά τον χρόνο της με τα παιδιά μέσα στο σπίτι γνωστή Ελληνίδα μαμά

Ανάμεσά τους και η επώνυμη μανούλα, η οποία μαζί με τα παιδιά της και τον άντρα της φροντίζουν ώστε ο χρόνος μέσα στο σπίτι να περνά δημιουργικά και όμορφα.

Η Βάσω Κολλιδά λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το σπίτι της και πιο συγκεκριμένα από το σαλόνι της με την ίδια να διαβάζει παραμύθια στα δυο της αγγελούδια.

«Εσύ τι τρόπο βρήκες να τα απασχολήσεις μέσα στο σπίτι? ??
Εκτός ότι έχω κάνει γενικό καθάρισμα, συμμαζεύω από παντού παιχνίδια και πλαστελίνες, κάποια στιγμή καθόμαστε και για παραμύθι
.??Θα περάσει», έγραψε η ίδια.

Η Βάσω Κολλιδά έχει αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη με τον Γιάννη Εμμανουηλίδη και βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, αν κρίνουμε κι από το αφιερωματικό post που είχε κάνει στον σύζυγό τους για την επέτειο του γάμου τους:

«Θέλω να σου κρατάω το χέρι όταν θα είμαστε 80 χρόνων και να σου λέω...Τα καταφέραμε !!! Να χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον», είχε γράψει.

Swipe up για να δείτε φωτογραφίες της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved