#Μένουμε_Σπίτι - Κορονοϊός: Ο γιος του Αναστασιάδη & της Θεωνά στέλνει το δικό του μήνυμα (vid)

Ακούσαμε τη φωνούλα του γιου του Δήμου Αναστασιάδη και της Τζένης Θεωνά, για πρώτη φορά.

#Μένουμε_Σπίτι - Κορονοϊός: Ο γιος του Αναστασιάδη & της Θεωνά στέλνει το δικό του μήνυμα (vid)

Οι ελληνικές αρχές, με πρώτο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ζήτησαν από τους πολίτες την προηγούμενη εβδομάδα να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να μείνουν σπίτι.

Ο κορονοϊός καλπάζει, δεν πρόκειται για παιχνίδι και όλοι μας πρέπει να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα με μόνο σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσής τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, το υπουργείο «Υγείας» έθεσε σε εφαρμογή την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και σε αυτή την καμπάνια έσπευσαν να συμβάλλουν αρκετοί επώνυμοι.

Μέσα σε αυτούς και η Τζένη Θεωνά με τον Δήμο Αναστασιάδη, που έφτιαξαν ένα δικό τους βίντεο και το δημοσίευσε ο γνωστός τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον ήλιο του Σαββάτου, βγήκε για έναν ολιγόλεπτο περίπατο μακριά από τον κόσμο και επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τον γιο του.

«Τι μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι; Μπορούμε να μαγειρέψουμε, να δούμε μια σειρά, να κάνουμε ανακαίνιση στο σπίτι, μπορούμε να παίξουμε μπάλα στο σαλόνι, μπορούμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο, μπορούμε να κάνουμε ένα πάρτι μέσω Skype», ακούγονται να λένε εναλλάξ οι δυο τους.

Ωστόσο στο τέλος του βίντεο κάνει την μικρή του παρέμβαση του Αρίωνα, που με τις φωνούλες του αναγκάζει τους γονείς του να κλείσουν το βίντεο άρον άρον για να επιστρέψουν στο σπίτι, λέγοντας και οι δύο: «Πάμε σπίτι!».

Το βίντεο συνόδευσε ο Δήμος Αναστασιάδης με το εξής μήνυμα:

«#menoumespiti κι αγαπιόμαστε!

Της καραντίνας τα καλά
δείτε τα μαζεμένα
έχει και η κατάκλειση
προνόμια για'σένα.

Υγ. Η παρέμβαση στο τέλος!!!!! ♡»


https://www.instagram.com/tv/B9rMQAzJTjh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε τη γλυκιά φωνούλα του 11 μηνών γιου τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved