Tom Hanks - Rita Wilson: Θετικοί στον κοροναϊό - Το δημόσιο μήνυμα του γιου τους, Chet (vid)

O Τom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Rita Wilson ανήκουν και αυτοί στα κρούσματα του κορουναϊού όπως ανακοίνωσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Tom Hanks - Rita Wilson: Θετικοί στον κοροναϊό - Το δημόσιο μήνυμα του γιου τους, Chet (vid)

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο αγαπημένος ηθοποιός μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram πριν από περίπου δέκα ώρες, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με ένα ιατρικό γάντι πεταμένο στα σκουπίδια, γράφοντας:

«Γεια σας παιδιά. Εγώ και η Rita είμαστε εδώ στην Αυστραλία. Νιώθαμε και οι δύο κουρασμένοι σαν να είχαμε κρυάδες και κάποιους σωματικούς πόνους. Η Rita είχε κάποιες κρυάδες που ερχόντουσαν κι έφευγαν, αλλά κι έναν ελαφρύ πυρετό. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και για να πράξουμε όπως ακριβώς έπρεπε, κάναμε και οι δύο το τεστ για τον νέο κορονοϊό, και βγήκαμε και οι δύο θετικοί.

Τι κάνουμε τώρα λοιπόν; Οι γιατροί έχουν κάποια πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθούνται. Και οι δύο θα απομονωθούμε και θα είμαστε υπό παρακολούθηση για όσο διάστημα απαιτείται για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια όλων μας. Η προσέγγισή μας είναι ένα βήμα τη φορά.

Θα σας κρατάμε ενημερωμένους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Hanx».


https://www.instagram.com/p/B9nVasnBNF5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και διάφοροι celebrities αλλά και θαυμαστές του ηθοποιού, έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους και να δείξουν την συμπαράστασή τους στον πολιτογραφημένο πια ως Έλληνας, Tom Hanks και την σύζυγό του.

Πριν από λίγο, o 29χρονος γιος των δύο ηθοποιών, Chat, έκανε και αυτός μία σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο με τον ίδιο να μιλάει στην κάμερα του κινητού του λέγοντας:

«Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κοροναϊό. Τρελό. Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά. Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν, αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία τους. Αλλά, δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει.. Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη».



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved