Νικολέττα Ράλλη: Το χρονικό της εγκυμοσύνης της & το σκίτσο που έκανε πολλές έγκυες να ταυτιστούν

Τον Γενάρη του 2020 έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση ότι η Νικολέττα Ράλλη είναι έγκυος.

Νικολέττα Ράλλη: Το χρονικό της εγκυμοσύνης της & το σκίτσο που έκανε πολλές έγκυες να ταυτιστούν

Κατάφερε να το κρατήσει μυστικό πέντε ολόκληρους μήνες και η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να ανακοινώσει τα νέα μέσα από το προσωπικό της blog στο queen.gr.

Πώς όμως κατάφερε να διατηρήσει το γλυκό μυστικό της κρυφό όλο αυτό το διάστημα;

Για την ίδια ήταν πολύ απλό. Έχοντας αποφασίσει από την περασμένη Άνοιξη να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή και να ζήσει τον έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της Μιχάλη Ανδρούτσου, απομακρύνθηκε από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και απόλαυσε αυτή τη νέα περίοδο της ζωής της. Και αυτό απέδωσε καρπούς τελικά και μάλιστα πολύ πιο πολύτιμους και σημαντικούς από ό,τι και η ίδια ίσως περίμενε. Ένα παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του επιχειρηματία.

Γνωρίζοντας όσο κανένας το παιχνίδι της δημοσιότητας φρόντισε να προστατεύσει το γλυκό μυστικό της. Πώς; Φρόντιζε οι πόζες της να... μην «καρφώνουν» την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της που είχε αρχίσει να φαίνεται.

Και τα κατάφερε μία χαρά.

Αγόρι ή κορίτσι για την Νικολέττα Ράλλη;

Όπως η ίδια αποκάλυψε, περιμένει κορίτσι και το όνομα που θα δώσει μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο είναι, Σοφία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Οι λιγούρες που έχει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η Νικολέττα Ράλλη είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα σε όλες τις αναρτήσεις της βρίσκονται και οι γευστικές προτιμήσεις που έχει.

Μέσα από το blog της στο queen.gr Love Laugh Live, αποκάλυψε τι τρώει μέσα σε ένα 24ωρο, τώρα που είναι έγκυος.

Ένα καλό πρωινό με φρέσκα φρούτα, κουάκερ, λιναρόσπορο και κεφίρ, ένα χορταστικό και υγιεινό μεσημεριανό, ένα γλυκό απογευματινό και ένα ελαφρύ βραδινό.

Εκτός από αυτά όμως, δεν μπορεί να πει όχι και στις λιγούρες της. Για παράδειγμα... προχθές λαχτάρισε ένα παγωτάκι και το απόλαυσε...



Όσο για τις σκέψεις που κάνει τώρα που είναι έγκυος; Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω από τη διακόσμηση και την προίκα της μπεμπούλας της, όμως εκείνη άλλα σκέφτεται.

Τι; Swipe up στη gallery για να μάθετε. Το αποκάλυψε μέσα από ένα ξεκαρδιστικό σκίτσο, που σίγουρα θα ταυτιστούν πολλές έγκυες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved