Kim Kardashian: Αυτά είναι τα πιο ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει για τα παιδιά της (vid)

Η πιπίλα που κόστισε πάνω από 96.000£, το Louis Vuitton αρκουδάκι αξίας 170.000£ και τα ρούχα και αξεσουάρ που φόρεσε ο μεγάλος star Michael Jackson, είναι μόνο η αρχή!

Kim Kardashian: Αυτά είναι τα πιο ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει για τα παιδιά της (vid)

Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη και η περιουσία της ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Η Kim Kardashian πολλές φορές έχει προκαλέσει με τις εμφανίσεις, και τις δηλώσεις της, ενώ ασχολίαστα δεν έχουν μείνει τα δώρα και τα παιχνίδια που έχει κάνει κατά καιρούς στα παιδιά της.

Η Kim Kardashian και o Kanye West έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα τέσσερα παιδιά τους. Το σπίτι στο οποίο μένουν είναι αρκετά minimal κάτι όμως που δεν ισχύει για το playroom των παιδιών τους.

To συγκεκριμένο playroom το έδειξε η ίδια η Kim Kardashian στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και η αξία του ξεπερνάει τα 20.000£ - 50.000£ συνολικά.

Κατά καιρούς η διάσημη τηλεπερσόνα έχει κάνει διάφορα πανάκριβα δώρα στα παιδιά της τα οποία έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Τα δώρα αυτά, όπως και οι τιμές τους δεν μας περνούσαν καν από το μυαλό: αλογάκι με κρύσταλλα Swarovski αξίας 137.000£, τσάντα που κόστισε πάνω από 10.000£, προτζέκτορας αξίας 6.000 - 10.000£ είναι μόνο μερικά από αυτά.

Δείτε τα όλα στο βίντεο που ακολουθεί.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved