Γιώργος Χρανιώτης-Γεωργία Αβασκαντήρα: Μας δείχνουν για 1η φορά υπερηχογράφημα του μωρού τους (pics)

Στις 21 Φεβρουαρίαου ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε ότι θα γίνει μπαμπάς με τον πιο όμορφο τρόπο.

Γιώργος Χρανιώτης-Γεωργία Αβασκαντήρα: Μας δείχνουν για 1η φορά υπερηχογράφημα του μωρού τους (pics)

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία από μια οικογένεια φτιαγμένη από πέτρες σχολιάζοντας: «Ένα μικρό ανθρωπάκι,σιγά σιγά ετοιμάζεται να κάνει επίσκεψη στο σπιτικό μας.Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πολύτιμες ευχές σας #nohashtagneeded».

Επάνω στο κάδρο υπήρχε γραμμένη η φράση: Family Χρανιώτη.

Αμέσως τα σχόλια των φίλων του και τα likes έπεσαν βροχή, μιας και όσοι ξέρουν τον γνωστό ηθοποιό, ήξεραν ότι ήθελε πολύ να γίνει πατέρας.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είχε μίλησει για το ευχάριστο γεγονός και στην κάμερα του Πρωινού, «Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται και στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!».

Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα, αν και γνωρίζουν το φύλο του μωρού, δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Τουλάχιστον on camera, μιας και όταν είχε ερωτηθεί η ίδια η μέλλουσα μαμά γι' αυτό το θέμα δεν απάντησε. Αρκέστηκε μόνο στο να πει ότι είναι πέντε μηνών, ότι έχει μεγάλη κοιλιά και ότι τρώει και δεν στερείται τίποτα!

Το πρώτο υπερηχογράφημα που μας δείχνουν

Πριν μερικές ώρες, ο γιατρός του ζευγαριού δημοσίευσε σε Instastory φωτογραφία από το υπερηχογράφημα του μωρού τους και ο Γιώργος Χρανιώτης έσπευσε να το αναδημοσιεύσει στον δικό του προσωπικό στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς μοιάζει το μικρό του μωρού.

Swipe up στη gallery για να δείτε το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένουν:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved