Φαίη Μαυραγάνη: Θα πάθετε πλάκα με το πάρτι που διοργάνωσε για την κόρη της (pics)

 

Η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και όλα είναι φτιαγμένα από τα χεράκια της.

Φαίη Μαυραγάνη: Θα πάθετε πλάκα με το πάρτι που διοργάνωσε για την κόρη της (pics)

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Είναι μαζί από το 2004 και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Καρποί του έρωτά τους, τα δύο τους παιδιά, Λυδία και Φώτης, 16 και 10 ετών αντίστοιχα.

Η Φαίη Μαυραγάνη, μπορεί να είναι μία μάχιμη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, πάνω από όλα όμως είναι μία πολύ τρυφερή μαμά που απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί τους. Αν και ενεργή στα social media, η παρουσιάστρια δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της, παρά μόνο σκίτσα τους ή φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά πάρτι που τους ετοιμάζει.

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι από τις μαμάδες που απολαμβάνει να ετοιμάζει με τα χεράκια της ό,τι έχει να κάνει με τα πάρτι των παιδιών της, και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει τις δημιουργίες της.

Το 2017 η όμορφη μαμά ετοίμασε ένα παιδικό πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της, Λυδίας. Το θέμα ήταν εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

"Έτσι ολοκληρώθηκαν οι μαμαδοδημιουργίες για τα γενέθλια της Λυδίας- πλην της τούρτας, διότι απαιτεί περαιτέρω εξειδίκευση που δεν έχω", είχε γράψει τότε η ίδια κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, αποκαλύπτοντας ότι όλα -εκτός της τούρτας- τα έφτιαξε με τα χεράκια της.

Δείτε φώτο από την εντυπωσιακή διακόσμηση στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved