Βίκυ Καγιά: Χωρίς μακιγιάζ παρέα με τα παιδιά και τον σύζυγό της στο παρκάκι της Παύλιανης (pics)

Η τετραμελής οικογένεια, παρέα με φίλους, έφυγε από την Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές και η Βίκυ Καγιά, ανήρτησε αρκετές φωτογραφίες από αυτή τους την εξόρμηση!

Βίκυ Καγιά: Χωρίς μακιγιάζ παρέα με τα παιδιά και τον σύζυγό της στο παρκάκι της Παύλιανης (pics)

Η Βίκυ Καγιά, ο Ηλίας Κρασσάς, η Μπιάνκα και ο Κάρολος βρέθηκαν στην Παύλιανη, Φθιώτιδας, και επισκέφθηκαν το φημισμένο πια, παρκάκι της Παύλιανης.

Ο μικρός Κάρολος, η Μπιάνκα και οι μικροί φίλοι τους απόλαυσαν τον περίπατο στο αισθητικό δάσος της Παύλιανης και το πάρκο αναψυχής, που βρίσκεται ανάμεσα στην Ανω και Κάτω Παύλιανη.

Η νοτισμένη βλάστηση στην περιοχή μοσχοβολάει και τα πανύψηλα έλατα, οι σπάνιοι σχηματισμοί δέντρων και ο ήχος των πηγών του Ασωπού παρασύρουν τον επισκέπτη σε μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Φαίνεται πως τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και ο σύζυγός της, ήξεραν πολύ καλά σε ποιο μέρος να πάνε, καθώς πρόκειται για μια αξέχαστη εμπειρία. Και τέτοιες εμπειρίες είναι ιδανικές για τα παιδιά.

Τα παιδιά περπάτησαν στο δάσος, πέρασαν ξύλινες γέφυρες, πέρασαν πάνω από το ποτάμι με το χειροκίνητο τελεφερίκ, έκαναν κούνια και επισκέφθηκαν το κοντινό χιονοδρομικό κέντρο για να κάνουν σκι.

Από τις φωτογραφίες που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί, θα δείτε τη μικρή Μπιάνκα κάνει σκι με τον μπαμπά της. Το κράνος της είναι εκείνο, που τραβά όλα τα βλέμματα!

Swipe up στη gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved