Πάνος Ιωαννίδης: Δείτε την γοητευτική αδερφή του (pics)

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους chef της Ελλάδας και τον απολαμβάνουμε καθημερινά στο παιχνίδι μαγειρικής «Master Chef».

Πάνος Ιωαννίδης: Δείτε την γοητευτική αδερφή του (pics)

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο ίδιος σαν διαγωνιζόμενος στο τηλεπαιχνίδι «Top Chef» 10 χρόνια πριν, έκλεψε τις εντυπώσεις. Μπορεί ο Πάνος Ιωαννίδης να αποχώρησε οικειοθελώς πριν το τέλος του παιχνιδιού, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτό όμως δεν εμπόδισε το άστρο του να λάμψει και να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους και αναγνωρισμένους chef στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του κριτή στο παιχνίδι μαγειρικής Master Chef. Ο ταλαντούχος μάγειρας έχει μπει για τα καλά στην καρδιά μας και έχει γίνει από τους αγαπημένους τηλεθεατών και παικτών.

Ο Πάνος Ιωαννίδης διατηρεί ένα ιδιαίτερο προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Ακόμα και στα social media επιλέγει να ανεβάζει φωτογραφίες που αφορούν στη δουλειά του, αν και κάποιες -λίγες η αλήθεια είναι- φορές μοιράζεται μαζί μας και στιγμές από τις πιο προσωπικές, καθημερινές του στιγμές.

Μία από αυτές τις φωτογραφίες είναι και αυτή με την αδερφή του. Ο δημοφιλής chef ανέβασε μία φωτογραφία με τους δυο τους να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και έγραψε:

«Οικογενειακά με την αδελφούλα μου, νόστιμο φαγητό στον αγαπημένο μου Σελίμ.»

Δείτε τη γοητευτική αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved