Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η φώτο στον 7ο μήνα της κύησης & το φαγητό που έφτιαξε για τις λιγούρες της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η φώτο στον 7ο μήνα της κύησης & το φαγητό που έφτιαξε για τις λιγούρες της

Πριν μερικές ώρες η Φλορίντα Πετρουτσέλι δημοσίευσε φωτογραφία της που τη δείχνει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και επιπλέον μια σειρά από Insta stories που δείχνουν βήμα-βήμα πώς να φτιάξει κανείς κοκκινιστό μοσχαράκι με αρακά και λαχανικά! Αυτό λιγουρεύτηκε, αυτό έφτιαξε και αυτό έφαγε!

Φλορίντα Πετρουτσέλι - Η δεύτερη εγκυμοσύνη

Ήταν 13 Νοεμβρίου όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου ανακοίνωσε στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι η Φλορίντα και ο σύζυγός της, Άρης Γούτος, θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Η πρώτη τους κόρη, Μαίρη, είναι ενάμιση ετών και σε λίγο καιρό θα γίνει «μεγάλη αδερφή».

Η Φλορίντα λίγου μήνες μετά, αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή και την φίλη της, Σταματίνα Τσιμτσιλή, το φύλο του μωρού. «Ήθελα πάντα αγόρι. Δε σου κρύβω πως όταν μου είπαν πως το δεύτερο παιδί είναι αγόρι χάρηκα πάρα πολύ. Αν ήταν κορίτσι θα πήγαινα και για τρίτο παιδί. Τον ήθελα αυτόν τον συνδυασμό, νιώθω ευλογημένη. Ο Άρης ήθελε κορίτσι», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στις 31 Ιανουαρίου.

Οι δημοσιεύσεις της στο Instagram δεν είναι τακτικές και ούτε δείχνει αρκετά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Αρκείται στο να δημοσιεύει συνταγές που φτιάχνει όχι μόνο για να καταπολεμήσει τις λιγούρες της, αλλά και για να δημοσιεύσει στο κανάλι της στο YouTube.

Φλορίντα Πετρουτσέλι - Η μαγειρική είναι το πάθος της

Όλοι γνωρίζουν ότι το πάθος της Φλορίντας Πετρουτσέλι είναι η μαγειρική και το καλό σπιτικό φαγητό.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της άρχισε να ετοιμάζει το δικό της κανάλι στο YouTube. Εκεί η μέλλουσα μαμά, δείχνει αγαπημένες της ιταλικές συνταγές.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους κατάφερα αυτό που πολύ καιρό προσπαθούσα: Να ξεκινήσω μια εκπομπή μαγειρικής στο youtube με όλες τις αγαπημένες μου συνταγές και όλα όσα έμαθα από την μαμά μου και από την λατρεμένη μου πατρίδα την Ιταλία .. Το έκανα με πολύ πολύ αγάπη και ελπίζω να σας αρέσει. Μπορείτε να πάρετε ιδέες για το τι να μαγειρέψετε καθημερινά για τους αγαπημένους σας !!! Buon Appetito λοιπόν»

Αν ρίξει κανείς μια γρήγορη ματιά στο κανάλι της, θα βρει πολλές νόστιμες συνταγές.

Μοσχαράκι με αρακά για τις λιγούρες της εγκυμοσύνης

Μπορεί η Φλορίντα να ετοιμάζει συνταγές για το κανάλι της, ετοιμάζει όμως -όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω- και συνταγές για την οικογένειά της και φυσικά τον εαυτό της. Ό,τι λιγουρεύεται το ετοιμάζει στο λεπτό.

Όπως έκανε με το μοσχαράκι. Με λίγο αρακά και λαχανικά δημιούργησε ένα λαχταριστό μαμαδίστικο φαγητό και ακόμη και εμάς που δεν είμαστε σε ενδιαφέρουσα να το λιγουρευόμαστε.

Αχ, βρε Φλορίντα τι μας κάνεις; Να τρέχουμε στο σουπερμάρκετ να αγοράσουμε αρακά για να φτιάξουμε τη συνταγή σου!

Η φωτογραφία στον 7ο μήνα

Η Φλορίντα διανύει, όπως αποκάλυψε, τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν σταματά να γυμνάζεται. Κάθε μέρα κάνει ασκήσεις pilates, ειδικές για εγκύους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία που τη δείχνει να γυμνάζεται στον 7ο μήνα της κύησης και το βίντεο με το φαγάκι που έφτιαξε!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved