Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η κόρη της Λυδία έγινε 4 ετών -Δείτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες της (pics)

Η μεγάλη της κόρη είχε γενέθλια πριν μερικές μέρες.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η κόρη της Λυδία έγινε 4 ετών -Δείτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες της (pics)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια ευτυχισμένη μαμά δύο κοριτσιών.

Μάλιστα η μεγάλη της κόρη, η Λυδία, είχε γενέθλια στις 18 Φεβρουαρίου, και η γνωστή ηθοποιός έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Καμιά λέξη δεν περιγράφει την αγάπη μας. Καμία φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει τη συγκίνηση που νοιώθω όταν σε κρατάω αγκαλιά.
Κόρη μου, ομορφιά μου, παντοτινή μου αγάπη, εύχομαι να είμαι ικανή και γερή για να σε κρατάω ασφαλή και να σου μάθω όλα τα σωστά πράγματα...? Χρόνια πολλά Λυδιάκο μου.. », έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έφερε στον κόσμο την πρωτότοκη κόρη της στις 18 Φεβρουαρίου του 2016. Το μωρό ζύγιζε 3 κιλά και 100 γραμμάρια.

«Στις 18/2 η Λυδία ήρθε να μας συμπληρώσει!!! Ευχαριστούμε τους φίλους μας για την άπειρη αγάπη που μας για την άπειρη αγάπη, που μας δείχνουν όλον αυτό τον καιρό. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας. Μακάρι να πιάσουν όλες», ήταν το πρώτο της σχόλιο στο Instagrtam μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Η μικρή Λυδία δεν είναι μόνη καθώς οι γονείς της, η γνωστή ηθοποιός και ο μουσικός Φώτης Μπενάρντο της χάρισαν μια αδελφούλα, την Ηλέκτρα, πριν δύο χρόνια.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι πανευτυχής που έγινε μητέρα και απολαμβάνει κάθε στιγμή που μοιράζεται με τις κόρες της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις ωραιότερες στιγμές με την κόρη της Λυδία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved