Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αδημοσίευτη φώτο από την εγκυμοσύνη της συντρόφου του & το τρυφερό μήνυμα

Μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του γιου του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την πιο γλυκιά δημοσίευση για τη σύντροφό του και μαμά το νεογέννητου Liam Charles.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αδημοσίευτη φώτο από την εγκυμοσύνη της συντρόφου του & το τρυφερό μήνυμα

O Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του. Η καριέρα του πάει από το καλό στο καλύτερο έχοντας κερδίσει επάξια μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο, ενώ πριν από οκτώ ημέρες, στις 10 Φεβρουάριου, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε μαζί μας ο ίδιος ο μπασκετμπολίστας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, δημοσιεύοντας μάλιστα και την πρώτη φωτογραφία του μικρού Liam Charles Antetokounmpo.

giannis

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις οκτώ μέρες, από ότι φαίνεται όμως ο «Greek Freak» είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και οι αναρτήσεις και τα Instagram Stories που ανέβασε από τις πρώτες στιγμές με τον γιο του, έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

giannis antetokoympo me neogennito agkalia 5

Εκτός όμως από ένας γλυκός μπαμπάς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και ένας πολύ τρυφερός σύντροφος. Ο νεογέννητος Liam είναι ο καρπός του έρωτά του με την Mariah Riddlesprigger. Η Mariah έχει κλειδωμένο το δικό της προφίλ στο Instagram (ιδιωτικό), πριν από λίγο όμως ο μπασκετμπολίστας ανέβασε μία δική της φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μοιράστηκε μαζί μας ένα πολύ τρυφερό σχόλιο.

Δείτε τι ανέβασε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved