Ιωάννα Παππά: Δείτε που πήγε βόλτα με τον γιο της (pics)

Κάθε φορά που ο καιρός το επιτρέπει, πηγαίνει βόλτες με τον γιο της.

Ιωάννα Παππά: Δείτε που πήγε βόλτα με τον γιο της (pics)

Η Ιωάννα Παππά έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 42 της χρόνια. Ο ερχομός του γιου της τον περασμένο Αύγουστο, άλλαξε τη ζωή της αφού πλέον προτεραιότητα είναι ο μοναχογιός της.

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Πάντος βιώνουν τον ρόλο του γονιού για πρώτη φορά και τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα και για τους δυο.

Σε συνέντευξή της στο People και την απόφασή της να γίνει μητέρα μετά τα 40 , η Ιωάννα Παππά είχε πει:

«Όπως και με όλα σχεδόν τα μεγάλα ζητήματα της ζωής, η δική μου στάση είναι πως καθετί συμβαίνει ή δεν συμβαίνει για κάποιον λόγο. Ως εκ τούτου, δεν μου αρέσει να εκβιάζω τις καταστάσεις. Ειδικά ως προς τη μητρότητα, σέβομαι το αίσθημα της ματαίωσης που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα αν δεν της προκύψει. Απλώς εγώ το έβλεπα πάντα ως το αποτέλεσμα μιας υγιούς σχέσης, μια συνειδητή επιλογή που προκύπτει όταν συντρέχουν και οι απαραίτητες προϋποθέσεις, που για τον κάθε άνθρωπο διαφέρουν. Αν δεν συνέβαινε λοιπόν σε μένα, θα το δεχόμουν και θα συνέχιζα αντλώντας χαρά και δύναμη από τα παιδιά που θα έβλεπα να γεννιούνται στο περιβάλλον μου. Το όποιο κενό μπορεί να προέκυπτε θα προτιμούσα και θα προσπαθούσα, αντί να με καθηλώσει, να αποτελέσει την αφορμή για ένα καινούριο ξεκίνημα».

Πλέον βιώνει τη μητρότητα και προσπαθεί να απολαμβάνει παρέα με τον γιο της απλά καθημερινά πράγματα, όπως μια βόλτα στην ηλιόλουστη πόλη.

Χθες λοιπόν μαμά και γιος επισκέφτηκαν τον Εθνικό Κήπο, κάνοντας βόλτα κοντά στις λιμνούλες και βλέποντας τις πάπιες.

Η ηθοποιός μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βόλτα τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved