Τζένη Μπότση: Μας δείχνει για πρώτη φορά μια γωνιά από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της (pics)

Πώς έχει διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της η γνωστή ηθοποιός;

Τζένη Μπότση: Μας δείχνει για πρώτη φορά μια γωνιά από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της (pics)

Από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Τζένη Μπότση.

Η ευτυχισμένη μανούλα έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Νοέμβριο όπου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.280 γρ.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Μιχαλάς, κατάφεραν να κρατήσουν «μυστική» την εγκυμοσύνη ειδικά τους πρώτους μήνες μέχρι να βεβαιωθούν ότι όλα θα πάνε καλά.

Η εγκυμοσύνη της ήταν άλλωστε και ο λόγος που είχε αποχωρήσει από το καστ της επιτυχημένης σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε «Πέτα τη φριτέζα».

Η Τζένη Μπότση μετά τη γέννηση της κόρης της, μίλησε στο asist.gr για την εγκυμοσύνη της και μεταξύ άλλων είπε: «Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

Η ηθοποιός δημοσιεύσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολύ σπάνια φωτογραφίες που αφορούν στο παιδί της και μία από αυτές ήταν ένα στιγμιότυπο από το παιδικό δωμάτιο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved