Μελίνα Νικολαΐδη:Βγήκε με τον νονό της & διασκέδασαν - Τα βίντεο που δημοσίευσε ο Κώστας Καπετανίδης

Με τον νονό της βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Acro Club και ο Κώστας Καπετανίδης δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει να διασκεδάζει!

Μελίνα Νικολαΐδη:Βγήκε με τον νονό της & διασκέδασαν - Τα βίντεο που δημοσίευσε ο Κώστας Καπετανίδης

Η Μελίνα Νικολαίδη, άκρως εντυπωσιακά ντυμένη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν η μαμά της, Δέσποινα Βανδή, έχοντας στο πλευρό της τον νονό της, Κώστα Καπετάνιδη και μερικούς ακόμη φίλους της οικογένειάς της. Δεν γινόταν να λείπουν από το πλευρό της διάσημης τραγουδίστριας στο closing του σχήματος...

Ο Κώστας Καπετανίδης δημοσίευσε μία σειρά από Insta Stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα όλα έπεσαν επάνω στη Μελίνα που χορεύει, τραγουδά και διασκεδάζει με τα τραγούδια που ερμηνεύει η μητέρα της.



Μπορεί ο Κώστας Καπετανίδης να «τρέχει και να μην φτάνει», με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όμως βρίσκει πάντα χρόνο για την αγαπημένη του βαφτιστήρα, Μελίνα Νικολαΐδη.

Ο Κώστας Καπετανίδης, γνωρίζει αρκετά χρόνια την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, για την ακρίβεια έχει ζήσει το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του. Έτσι, όταν γεννήθηκε η μικρή Μελίνα δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί με μεγάλη χαρά την πρόταση τους να βαφτίσει την κορούλα τους.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο της Μελίνας, κάτι που πιο πριν απέφευγε, καθώς ούτε η ίδια η Δέσποινα Βανδή δεν δημοσίευε φωτογραφίες των παιδιών της δείχνοντας τα χαρακτηριστικά τους..

Η Δέσποινα Βανδή, μπορεί μέχρι πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες του γνωστού σκηνοθέτη, πλέον όμως όπως φαίνεται θα αρχίσει να πρωταγωνιστεί και αγαπημένη του βαφτιστήρα!

Δείτε τις φωτογραφίες τους παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved