Celine Dion: Ο μεγαλύτερος γιος της άλλαξε πολύ! Δείτε φωτογραφία (pics)

Η Celine Dion εκτός από μια επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι και μια καλή μαμά!

Celine Dion: Ο μεγαλύτερος γιος της άλλαξε πολύ! Δείτε φωτογραφία (pics)

Η ίδια έχει αποκτήσει τρεις γιους τους οποίους λατρεύει! Ποια μαμά άλλωστε δεν λατρεύει τα παιδιά της!

Η πασίγνωστη star, μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως μία ανάρτησή της -η τελευταία που έχει κάνει με τα παιδιά της-, κατάφερε να μας εντυπωσιάσει.

Η αγαπημένη Celine Dion λοιπόν, πόσταρε μια φωτογραφία του μεγάλου της γιου, René-Charles, όταν ήταν μωρό και μια φωτογραφία όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί εν έτει 2020, γράφοντας παράλληλα και ένα συγκινητικό μήνυμα, αφιερωμένο στον γιο της:

«Αγαπημένε μου René-Charles,

Eίμαι τόσο περήφανη για το πώς πορεύεσαι στη ζωή. Είσαι ένας πραγματικός gentleman και θέλω να ξέρεις ότι ο μπαμπάς σου συνεχίζει να σε καθοδηγεί, να σε στηρίζει και να σε προστατεύει… όπως κι εγώ. Συνέχισε να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, δυνατός, με πάθος και σοφία, όσο πραγματοποιείς τα όνειρα που έχεις για τη ζωή σου. Το όριο είναι ο ουρανός. Και πάνω από όλα, πέρνα καλά. Η ευτυχία σου, είναι και η δική μου ευτυχία. Σε αγαπάω πολύ, αγαπημένε μου γιε!

Η μαμά σου xx »,

Ο René-Charles έχει μεγαλώσει πολύ και είναι πραγματικά αγνώριστος. Αν δεν ανέβαζε η μητέρα του τη φωτογραφία, δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβουμε πως πρόκειται γι΄αυτόν.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μεγάλος γιος της Celine Dion στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved