8 λέξεις: Η μικρή Τζουλιάνα έγινε 6 χρονών- Δείτε τις νέες φώτο που δημοσίευσε η μαμά της (pics)

Το κοριτσάκι που αγαπήθηκε πολύ στη σειρά «Τατουάζ», συμμετέχει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις».

8 λέξεις: Η μικρή Τζουλιάνα έγινε 6 χρονών- Δείτε τις νέες φώτο που δημοσίευσε η μαμά της (pics)

Η μικρή Τζουλιάνα Κλεάνθους έκανε δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση συμμετέχοντας στα νέα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις».

Υποδύεται ένα κοριτσάκι που η μαμά του δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και η Ναυσικά ( Πέμη Ζούνη) θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει τη μικρή κοντά της.

Το πανέμορφο κοριτσάκι είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα ακόμα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Τατουάζ».

Μάλιστα, καθώς εξελισσόταν η πλοκή, η μικρή είχε πλέον αποκτήσει άλλη άνεση με τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς, και αυτό φαινόταν και από τον τρόπο που έπαιζε τον ρόλο της. Ποιος άλλωστε δεν θυμάται την χαρακτηριστή φράση της "Αγαπούλα..."

Η Τζουλιάνα πριν μερικές μέρες έγινε 6 ετών και η μητέρα της Μαρία Κωνσταντίνου της ευχήθηκε δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ από φωτογραφίες της, γράφοντας το εξής:

«#6Χρόνια πολλά μωρό μου. Πώς περνούν τα χρόνια?! Κιόλας 6, και σαν να 'ταν χθες.Να μας ζήσεις καρδούλα μου και να σε χαιρόμαστε ζωή μου. Σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιέστατη, ευτυχισμένη και τυχερή. Να περιτριγυρίζεσαι μόνο από ανθρώπους που σε αγαπούν και σε κάνουν χαρούμενη, και τα μόνο δάκρυα που θα τρέχουν στο προσωπάκι σου, να είβαι δάκρυα χαράς ψυχή μου. Σ' αγαπώ πάααααρα πολύ και όσο περνά από το χέρι μου θα προσπαθώ για το καλύτερο ζωή μου.Και για εσένα, αλλά και για την αδερφή σου».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις νέες φωτογραφίες της όμορφης Τζουλιάνας:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved