Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θα πάθετε πλάκα με τον μπαμπά της - Δεν είναι ο κλασσικός παππούς (pics)

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram είναι απίστευτη!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θα πάθετε πλάκα με τον μπαμπά της - Δεν είναι ο κλασσικός παππούς (pics)

Αν η ίδια δεν έγραφε κάτω από το σχόλιό της ότι ο άνδρας που βρίσκεται δίπλα τη είναι ο μπαμπάς της, απλά θα υποθέταμε ότι πρόκειται για κάποιον φίλο.

Με αφορμή τα γενέθλια του μπαμπά της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία που τη δείχνει στο πλευρό του, έχοντας στην αγκαλιά της τις δύο κόρες της, Λυδία και Ηλέκτρα.

«Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, ο πιο υποστηρικτικός, ο πιο ανιδιοτελής και ο πιο όμορφος. Σ' αγαπώ ως τον ουρανό! #daddy #daddysgirl #bestgrandfatherever #loveabsolutely», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της και αμέσως τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Μας έχει δείξει ξανά στο παρελθόν τον μπαμπά της

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πηνελόπη έχει δημοσιεύσει φωτογραφία με τον μπαμπά της στον λογαριασμό της. Κάθε φορά με αφορμή τα γενέθλιά του, δημοσιεύσει φωτογραφίες του, δείχνοντας πόσο μεγάλη αγάπη και αδυναμία του έχει.

Daddy's Girl

«Δεν είναι μόνο ο καλύτερος μπαμπάς και παππούς στον κόσμο όλο... Είναι και ο πιο όμορφος! ? Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου... Σ' ευχαριστώ για όλα», είχε σχολιάσει σε παλαιότερη ανάρτησή της και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Τι και αν είναι 69 ετών, δείχνει νεότερος, είναι αρκετά γοητευτικός και τώρα καταλαβαίνουμε απόλυτα πού έχει μοιάσει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ποιος την έκανε να λατρέψει την ροκ.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες μπαμπά και κόρης στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved