Διάσημη μαμά έκανε μπάνιο με τα παιδιά της όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στο παράθυρο μία τίγρη (pics)

Κι όμως όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στη φωτογραφία, η σταρ βρίσκεται στην μπανιέρα με τα παιδιά της και μια τίγρη τους παρακολουθεί...

Διάσημη μαμά έκανε μπάνιο με τα παιδιά της όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στο παράθυρο μία τίγρη (pics)

Η 30χρονη μαμά στις 29 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο τoν γιο της, Paul Tony Knightley και στις 11 Νοεμβρίου του 2017 έφερε στον κόσμο την κορούλα της, Rosie Elizabeth Knightley.

Στον προσωπικό της λογαριασμό κανείς μπορεί να δει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και με όλα όσα κάνει με τα δυο της παιδιά.

Παιχνίδια, μαγειρικές δημιουργίες, βόλτες και πολλά ταξίδια είναι μερικά από όλα όσα κάνει με την οικογένειά της. Μέσα στο πρόγραμμα φυσικά είναι και τα χαλαρωτικά μπανάκια παρέα με τα μικρά της.

Πού να περίμενε όμως η ίδια ότι τη στιγμή του μπάνιου θα εμφανιζόταν μία τίγρη στο παράθυρο του μπάνιου της; Όπως μπορείτε να δείτε η μικρή έχει πέσει στην αγκαλιά της και ο γιος της φαίνεται να το απολαμβάνει.

Η Sam Faiers όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφία με αυτό το άγριο ζώο. Πριν μερικές ημέρες είχε δημοσιεύσει βίντεο με ακόμη μία τίγρη. Η τίγρη του βίντεο -όπως και η ίδια σχολιάζει- είναι 4 ετών και αρκετά παιχνιδιάρα.


https://www.instagram.com/p/B8PFSqfhPAw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως η ίδια εξήγησε με τον σύζυγό της Paul Knightley και τα δύο του παιδιά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους έμεινα σε ένα κατάλυμα με τίγρεις.

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved