Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με μια φώτο μας αποκάλυψε τι έκανε με τα παιδιά της το Σαββατοκύριακο (pics)

Η γνωστή παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε βόλτα με τα τρία της παιδιά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με μια φώτο μας αποκάλυψε τι έκανε με τα παιδιά της το Σαββατοκύριακο (pics)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της.

Πολλές φορές, μέσα από την εκπομπή της αλλά και απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της στο Instagram, έχει πει ότι το ωράριο της δουλειάς της, της επιτρέπει να είναι στο σπίτι όταν επιστρέφουν οι κόρες της από το σχολείο και να είναι μαζί τους.

Φυσικά εκμεταλλεύεται και τα Σαββατοκύριακα που είναι κατεξοχήν αφιερωμένα στις δύο κόρες της Νάγια και Μαίρη, και στον βενιαμίν της οικογένειας, τον Γιάννη- Εφραίμ.

Όπως έχει αναφέρει και σε άρθρο της η συνεργάτης-Ψυχολόγος Χρύσα Παπακυργιάκη, «o χρόνος που περνάει το παιδί με τους γονείς του είναι καθοριστικός για την μετέπειτα ανάπτυξή του συναισθηματική και νοημοσύνης».

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και η παρουσιάστρια του Happy Day και αυτός είναι ένας από τους λόγους που φροντίζει να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στα παιδιά της.
Το Σαββατοκύριακο λοιπόν που πέρασε η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε μαζί τους στο Καβούρι.

«Δεν ξέρω αν αύριο που θα ξυπνήσουμε θα έχει έρθει και πάλι η βαρυχειμωνιά ...εμένα πάντως λίγο πριν κοιμηθώ το μυαλό μου τριγυρνάει σε όμορφες σχεδόν ανοιξιάτικες αναμνήσεις από το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Καληνύχτα», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved