Γνωστή ηθοποιός γέννησε και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού (pics)

Είναι μια ευτυχισμένη μανούλα τριών κοριτσιών!

Γνωστή ηθοποιός γέννησε και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού (pics)

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο γέννησε στις 2 Φεβρουαρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το νέο πρόλαβε κι έκανε γνωστό η μεγάλη της κόρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Χθες, όμως, και αφού συνήλθε λίγο από τη γέννα, η ηθοποιός δημοσίευσε με τη σειρά της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της καθώς και της οικογένειάς της που την κρατούν αγκαλιά.

« Γεια σε όλους!!! Χωρίς να το γνωρίζω η @evergaboanderson ανακοίνωσε τα νέο για τον ερχομό του μωρού. Και μπορεί πλέον το νέο να είναι …παλιό αναφέρω όμως ότι γεννήθηκε στις 02/02/2020 στις 8:56 π.μ.

Το όνομά της Osian Lark Elliot Jovovich- Anderson. Ξέρω ότι το όνομά της είναι μεγάλο, αλλά η οικογένεια δεν μπορούσε να συμφωνήσει με το μεσαίο όνομά της. Η μαμά ήθελε το Lark, εγώ και η @ dashielanderson , θέλαμε το Elliot…Τουλάχιστον η μικρή θα έχει επιλογές όταν μεγαλώσει για να διαλέξει αυτό που της αρέσει.

Είναι τόσο όμορφη. Τα μαλλιά της είναι πιο φωτεινά σε σχέση με των άλλων κοριτσιών μου και είναι τόσο δυνατή. Είναι το μικρό μας θαύμα και είμαστε τόσο τυχεροί που την έχουμε», σχολίασε μεταξύ άλλων στο post της η ευτυχισμένη μανούλα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποια είναι η ηθοποιός που γέννησε το τρίτο της παιδί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved