Tom Hanks: Δείτε πόσο μεγάλωσε η εγγονή του (pics+vid)

Ο γιος του Tom Hanks, Chet Hanks, έχει μια κόρη, την αξιολάτρευτη Michaiah που γεννήθηκε το 2016.

Tom Hanks: Δείτε πόσο μεγάλωσε η εγγονή του (pics+vid)

Ο 29χρονος δεν δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες ή βίντεο της μικρούλας, όμως σύμφωνα με τους φίλους του είναι ένας περήφανος και δοτικός μπαμπάς.

Ο Chet, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο παρελθόν στο Access Live ότι η γέννηση της κόρης του ήταν η αιτία να απεξαρτηθεί από τους εθισμούς του. «Αν η κόρη μου δεν είχε γεννηθεί, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αλλάξω. Ειλικρινά μου έσωσε τη ζωή! Καθώς μεγαλώνει θα το μάθει αυτό. Θα της το πω. Ναι, ήμουν πολύ τυχερός εκείνη την περίοδο, διαφορετικά δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί... θα είχα υποστεί τις συνέπειες... αλλά όλα είναι καλά τώρα!».

Ο ίδιος όπως έχει γράψει και στο προφίλ του στο Instagram κάτω από μια φωτογραφία που τον δείχνει να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάνει πράγματα με την κόρη του, που συνήθιζε ο δικός του πατέρας να κάνει μαζί του.


https://www.instagram.com/p/BwKlz9TDU8A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο 63χρονος Tom Hanks και η 63χρονη Rita Wilson, υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους Chat τον Αύγουστο του 1990. Έχουν επίσης ακόμη έναν γιο τον 24χρονο Truman.

Ο Tom Hanks έχει ακόμη δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με τη Samantha Lewes, τον Colin 42 ετών και την Elizabeth, 37 ετών.

Δείτε φωτογραφίες της μικρούλας Michaiah έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει ο Chet Hanks στον πρόσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved