Στον γυναικολόγο στον 7ο μήνα κύησης - Σε ποια Ελληνίδα μέλλουσα μαμά ανήκει αυτή η κοιλίτσα; (pics)

Η μέλλουσα μαμά διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και με αφορμή την επίσκεψή της στον γυναικολόγο, μοιράστηκε μαζί μας ένα ιδιαίτεροκαι σημαντικό μήνυμα.

Στον γυναικολόγο στον 7ο μήνα κύησης - Σε ποια Ελληνίδα μέλλουσα μαμά ανήκει αυτή η κοιλίτσα; (pics)

Η γνωστή Ελληνίδα, διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του μωρού της έχει ξεκινήσει και είναι πιο ενθουσιασμένη και χαρούμενη από ποτέ.

Η μέλλουσα μαμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και όλους αυτούς τους μήνες μοιράζεται αρκετά συχνά φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της, δείχνοντάς μας έτσι την ολοένα και πιο φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Χθες, η μέλλουσα μαμά επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της και με αφορμή αυτήν της την επίσκεψη, έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες που την ακολουθούν.

«Girls, μην ξεχνάτε την καθιερωμένη επίσκεψη στο γυναικολόγο σας! Βρείτε κάποιον που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, και ιδανικά να είστε μαζί και στην περίοδο της εγκυμοσύνης σας! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου!

Όπως εγώ με τον γιατρό μου @dimitriskoleskas που βγάζει και τις πιο τέλειες φώτος και τη μαία μου @enta_mpaka που με βοηθάει να είμαι η πιο cool mammy ever!»

Ποια είναι η μέλλουσα μαμά; Ανακαλύψτε το στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved